Κόσοβο – Ρουμανία 0-0: Μονομα-Χ-ία στην λάσπη! (highlights)

Κόσοβο και Ρουμανία έμειναν ισόπαλες χωρίς γκολ στον ένατο όμιλο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στην Πρίστινα, το Κόσοβο φιλοδοξούσε να πάρει την πρώτη του νίκη στον όμιλο, απέναντι στην Ρουμανία. Οι φιλοξενούμενοι, προέρχονταν από δύο νίκες και με μια ακόμη θα μπορούσαν να διατηρηθούν στην κορυφή μαζί με την Ελβετία.

Η έντονη βροχόπτωση τις τελευταίες ημέρες στην Πρίστινα, έκανε αρκετά βαρύ τον αγωνιστικό χώρο και χαρακτηριστικό ήταν, πως οι Ρουμάνοι, από την προπόνηση κι όλας, μια ημέρα πριν το ματς, έκαναν λόγο για κακό αγωνιστικό χώρο.

Πράγματι, οι παίκτες γλιστρούσαν, έδιναν μια μικρή μάχη για να βγάλουν μια καλή πάσα και γενικά το ματς οδηγήθηκε στην δύναμη και την θέληση.

Αμφότερες πάλεψαν όσο περισσότερο μπορούσαν όμως αυτό που έλειψε ήταν το γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αλέν Ζιρές δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαία το σουτ του Τσελίνα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Μολντοβάν να παραχωρεί το κόρνερ!

ΤΟ VAR ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ!

Στην επανάληψη, το Κόσοβο έχασε την πρώτη μεγάλη της ευκαιρία για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Βοϊβόντα!

Ο Ζιρές πέρασε στο ματς τον Ζεγκρόβα, ο οποίος ήταν αυτός που κατάφερε να σκοράρει όμως το γκολ, σωστά δεν μέτρησε μετά από χρήση του VAR, ως off side. Όταν ακούμπησε την μπάλα ο Μουρίτσι, ο Τσελίνα ήταν εκτεθειμένος!

Ευκαιρίες είχαν αμφότερες ομάδες, όμως το Κόσοβο, έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μουρίτσι να χάνει μοναδική ευκαιρία για να δώσει το «τρίποντο» στην ομάδα του από πλεονεκτική θέση!

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ, με τους Ρουμάνους σαφώς πιο χαρούμενους με τον βαθμό εκτός έδρας.

Ο προπονητής της Ρουμανίας, Έντουαρντ Ιορντανέσκου, στα γενέθλιά του, ήθελε να δει την ομάδα του να παίρνει τη νίκη, αλλά σαφώς δεν είναι απογοητευμένος με τον βαθμό.

Κόσοβο: Μούριτς, Βοιβόντα, Ραχμάνι, Αλίτι, Πατσαράντα, Φαλίγι, Ντρέσεβιτς(73΄Κριεζίου), Ρασίτσα(46΄Ζεγκρόβα), Τσελίνα, Μουσλίγια, Μουρίτσι

Ρουμανία: Μολντοβάν, Ντραγκούσιν, Μάνεα, Μπαλούτσα, Κομάν(61΄Μιχάιλα), Καμόρα, Σταντσίου(86΄), Μαρίν, Μπούρκα, Πούσκας(86΄Άλιμπεκ), Μαν(61΄Μορουτσάν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.