Ανδόρα – Ελβετία 1-2 : Στα όρια του διαδικαστικού και της αγγαρείας! (hls)

Τα γκολ των Φρόϊλερ (7') και Αμντουνί (32') ήταν αρκετά για την εν μέρει σοβαρή Ελβετία του πρώτου ημιχρόνου, στο να πάρει τους βαθμούς της νίκης απέναντι στους φανερά υποδεέστερους - ποιοτικά - παίκτες της Ανδόρας οι οποίοι μείωσαν με τον 38χρονο (!) Βιέϊρα (67') στο β' μέρος

Υπήρχαν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στο φαβορί και το αουτσάϊντερ που αναμετρήθηκαν στο προγκιπάτο της Ανδόρας για τον 9ο προκριματικό όμιλο του Euro 2024. Η Ελβετία, που λογικά θα “περάσει” από αυτό το γκρουπ κατάφερε με μια υποφερτά καλή εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο να σημειώσει δύο γκολ, με τους Φρόϊλερ και Αμντουνί δίχως να κινδυνεύσει από τους φιλότιμους γηπεδούχους στο ίδιο διάστημα. Στο β’ μέρος το μόνο που άλλαξε ήταν η… όποια σοβαρότητα των φιλοξενούμενων οι οποίοι έμοιζαν τόσο “άδειοι”. Το γκολ που πέτυχε ο 38χρονος Βιέϊρα στο 67′ θα μπορούσε σε κάποια άλλη περίπτωση να τους αφυπνίση. Ο χαρακτήρας μιας τέτοιας αναμέτρησης… Δύσκολα!

Η Ελβετία ετοιμάζεται για ένα ακόμη ματς, όπου μπορεί να κάνει το 4 στα 4 – με τους Ρουμάνους τη Δευτέρα στη Λουκέρνη – ενώ οι αντίπαλοί της, απλά θα θυμούνται άλλη μια εμφάνιση, στα όρια της δικιάς τους υπέρβασης με ένα “τιμητικό” σκορ ήττας..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.