Αγγλία: Κάταγμα στα πλευρά για τον πατέρα του Μαγκουάιρ

Από τους άτυχους που τραυματίστηκαν στα επεισόδια του Γουέμπλεϊ μετα την ήττα από την Ιταλία ήταν και ο πατέρας του Χάρι Μαγκουάιρ ο οποίος υπέστη κάταγμα στα πλευρά.

Ο κεντρικός αμυντικός της Εθνικής Αγγλίας και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ ανέφερε πως ο πατέρας του τραυματίστηκε κατά την διάρκεια συμπλοκών στο Γουέμπλεϊ.

Ο πατέρας Μαγκουάιρ υπέστη κάταγμα στα πλευρά ενώ απλώς είχε την ατυχία να βρεθεί κοντά σε επίθεση Άγγλων οπαδών σε Ιταλούς μετά την ήττα στον τελικό του Euro.

Ο στόπερ των Άγγλων δήλωσε πως φοβήθηκε για την υγεία του πατέρα του και πως πλέον θα ζητήσει από τους συγγενείς του να είναι πιο προσεκτικοί και να μην πηγαίνουν τόσο συχνά στο γήπεδο.

“Ο πατέρας μου ήταν στα επεισόδια. Δεν έχουμε μιλήσει για αυτό αλλά χαίρομαι που τα παιδιά μου δεν ήρθαν στο γήπεδο. Φοβήθηκα. Μου είπε και αυτός ότι φοβήθηκε και δεν θέλω κανένας να το νιώσει ξανά αυτό σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Είδα τα βίντεο από το γήπεδο. Μίλησα με τον πατέρα μου και την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου και ο ατζέντης υπέφεραν περισσότερο από όλους. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε καν να αναπνεύσει εξαιτίας του χτυπήματος στα πλευρά. Δεν θα κάνει όμως φασαρία για αυτό. Ελπίζω όλοι να μάθουμε από όσα συνέβησαν και να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Ο πατέρας μου πάντα θα έρχεται στο γήπεδο αλλά θα πρέπει να προσέχει περισσότερο” δήλωσε ο Μαγκουάιρ.

Ο γενικός διευθυντής της Αγγλικής ομοσπονδίας, Μαρκ Μπούλινγχαμ δήλωσε πως ήδη έχει αρχίσει εκτεταμένη έρευνα για όσα συνέβησαν στο Γουέμπλεϊ την ημέρα του τελικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.