Βέλγιο: Ο Ντε Μπρόινε στάθηκε στους τραυματισμούς

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δήλωσε πως οι τραυματισμοί που έπληξαν το Βέλγιο, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον αποκλεισμό του από την Ιταλία.

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως ήταν δύσκολο για την ομάδα του να παρουσιαστεί πανέτοιμη, λόγω των συγκεκριμένων προβλημάτων, ενώ συμπλήρωσε πως και ο ίδιος δεν ήταν απολύτως έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Ντε Μπρόινε δήλωσε: “Φυσικά και υπάρχει απογοήτευση αλλά ξέραμε πως θα είναι ένα δύσκολο τουρνουά. Όμως όλα τα δεδομένα και οι παράμετροι ήταν εναντίον μας. Ο Αζάρ τραυματίστηκε, ο Καστάν το ίδιο από τον πρώτο αγώνα, ο Βίτσελ δεν είχε ρυθμό, εγώ είχα πρόβλημα. Είχαμε πολλά προβλήματα για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε στο 100%”.

Στη συνέχεια, ο Βέλγος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: “Και εγώ δεν ήμουν 100% έτοιμος, παρότι πάλεψα. Προσπαθήσαμε ως το τέλος, στο πρώτο μέρος η Ιταλία ήταν καλύτερη, στο δεύτερο είχαμε τις ευκαιρίες για το 2-2. Θα δεχθούμε κριτική το ξέρω, αλλά οι φίλαθλοι μας να ξέρουν πως δώσαμε τα πάντα. Τώρα θα προσπαθήσουμε στο Παγκόσμιο του 2022 για μία καλύτερη πορεία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.