Πολωνία: Ο Λεβαντόφσκι δε φοβάται την Ισπανία

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Πολωνία μπορεί να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με την Ισπανία.

Ο Πολωνός επιθετικός δήλωσε πως η ομάδα του δε φοβάται τους “φούριας ρόχας” και συμπλήρωσε πως οι Πολωνοί θα πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Λεβαντόφσκι δήλωσε: “Δε φοβόμαστε την Ισπανία. Κατανοούμε ότι πρέπει να παρουσιαστούμε σε αυτόν τον αγώνα με τη μέγιστη δέσμευση. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι, να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο. Αν παίζουμε ομαδικά, αγωνιστούμε πραγματικά για κάθε μπάλα και πηγαίνουμε σε κάθε μονομαχία, τότε μπορούμε να έχουμε μια ευκαιρία”.

Στη συνέχεια, ο έμπειρος επιθετικός συμπλήρωσε: “Κοιτώντας πίσω, στο παιχνίδι με τη Σλοβακία, παρόλο που είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού δεχθήκαμε το πρώτο γκολ που μας αποσταθεροποίησε. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν σκοράραμε τόσο γρήγορα, πιστεύαμε πραγματικά ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά και να κερδίσουμε. Το σημείο καμπής ήταν αναμφίβολα η κόκκινη κάρτα”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις συμμετοχές που συμπληρώνει στην εθνική Πολωνίας: “Ποτέ δεν πίστευα ότι μπορούσα να φτάσω σε αυτά τα ρεκόρ. Θυμάμαι στην αρχή της καριέρας μου στην Πολωνία, όταν δε σκόραρα πολλά γκολ, είχα προβλήματα να κάνω ευκαιρίες, να ελέγξω την μπάλα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.