Πολωνία-Σλοβακία 1-2: Που ‘ναι ο “Λέβα”; (hls)

Η Σλοβακία εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Κριχόβιακ στο 62' και 7 λεπτά αργότερα βρήκε το νικητήριο γκολ με τον Σκρίνιαρ, βάζοντας εξαιρετικά δύσκολα πλέον στην Πολωνία του Λεβαντόφσκι, ο οποίος ήταν "άφαντος" στο ματς.

Οι Πολωνοί είχαν κατοχή μπάλας από το ξεκίνημα κοντά στο 60%, αλλά όχι και τον τρόπο να πατήσουν στην περιοχή του Ντούμπραφκα. Κόντρα στη ροή του ματς ο Μακ με εκπληκτική προσπάθεια, “τρύπησε” την πολωνική άμυνα και μετά το σουτ στο δοκάρι η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Σέζνι για να γίνει το 0-1 στο 18′.

Οι Σλοβάκοι αν και έπαιζαν στο δικό τους μισό, είχαν τον τρόπο να ανοίγουν την κόντρα και να φτάνουν κοντά στην περιοχή της Πολωνίας, έχοντας εξουδετερώσει πλήρως τον Λεβαντόφσκι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σόουζα μπήκε με “πατημένο το γκάζι”. Γκολ στο 46′ για το 1-1 με πλασέ του Λινέτι και άλλες 4 φάσεις σε διάστημα 10 λεπτών.

Η φάση που “άλλαξε” το ματς όμως έγινε στο 62′, όταν ο Κριχόβιακ πήγε άτσαλα πάνω στον Χρόμαντα, αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη και άφησε την ομάδα του με 10. Αμέσως οι Σλοβάκοι πήραν την πρωτοβουλία και με τον Σκρίνιαρ 7 λεπτά αργότερα, έκαναν το 1-2 που σήμανε και το σπουδαίο τρίποντο για την ομάδα του Τάρκοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.