Την άφησε χωρίς βαθμό

Σε ένα παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά η Σπάρτακ Μόσχας επικράτησε εκτός έδρας της Ζίλινα με 2-1.

Οι Ρώσοι είχαν εξασφαλίσει την τρίτη θέση, ενώ η Ζίλινα το μόνο που ζητούσε βρισκόμενη στον πάτο του ομίλου, ήταν να αποχαιρετήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έχοντας κατακτήσει κάποιον πόντο. Αυτό δεν το κατάφεραν, αφού οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν στη Σλοβακία με 2-1.

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς στο δεύτερο λεπτό ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση για περίπου 20 λεπτά, επειδή οπαδοί της Σπάρτακ πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να τη μετατρέψουν σε γκολ. Αντίθετα στην επανάληψη τόσο οι παίκτες της  Ζίλινα, όσο και αυτοί της Σπάρτακ βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Την αρχή την έκανε ο Μαϊντάν, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Ντικάν και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους Σλοβάκους. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για αρκετή ώρα. Συγκεκριμένα στο 56′ ο Αλεξ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ στο 61′ ο Ιμπσον με προβολή έδωσε το προβάδισμα στους Ρώσους.

Ο τελευταίος στο 77′ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες, ωστόσο η Ζίλινα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή και έτσι έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον πρώτο της βαθμό.

Γήπεδο:”ΜΣΚ Ζίλινα”
Διαιτητής: Κέβιν Μπλόμ (Ολλάνδία)

ΖΙΛΙΝΑ (Πάβελ Χάπαλ): Ντούμπραβκα, Ανγκέλοβιτς, Πετσάλκα, Γκούλνταν, Μάτζταν (85΄Μραζ), Πόλιατσεκ (46΄ Ρίλκε), Γιέτς (69΄ Κεσέι), Όραβετς, Πιάτσεκ, Μπέλο, Γκεργκελ.
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ (Βαλερί Κάρπιν): Ντίκαν, Στράνζλ, Κοζλώφ (46΄ Ντρίσνιτς), Σούχι, Μακέεφ (55΄Όζομπιτς), ΜακΓκίντι, Ίμπσον, Σεσούκοφ, K. Κομπάροφ (83΄ Ιβάνοφ), Άλεξ, Ντ. Κομπάροφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.