Στα προημιτελικά από τώρα η Γιούβε… (video)

Η Γιουβέντους βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σέλτικ και μάλιστα με το καθαρό 3-0.

Η Γιουβέντους βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σέλτικ και μάλιστα με το καθαρό 3-0. Η έμπνευση του Λένον να χρησιμοποιήσει τον Αμπροουζ, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του από το Κόπα Αφρικα, δεν του βγήκε. Ο Νιγηριανός ευθύνεται για τα δύο γκολ που δέχθηκαν οι Σκωτσέζοι.

 

Οι πρωταθλητές Ιταλίας πέτυχαν πολύ γρήγορα το στόχο τους στο συγκεκριμένο ματς. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Μάτρι, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αμπροουζ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πανηγύρισε το γκολ που ζητούσε ο Κόντε, έτσι ώστε η ομάδα του να έχει το αβαντάζ με το εκτός έδρας τέρμα.

 

Η Σέλτικ ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Η απουσία του Σαμαρά ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, αφού οι γηπεδούχοι δεν είχαν τον παίκτη μπροστά που θα κρατούσε την μπάλα και θα άνοιγε διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. Τα γεμίσματα και οι σέντρες αποτελούσαν εύκολη λεία για τους αμυντικούς της Γιουβέντους, ενώ δύο φορές που χρειάστηκε, ο Μπουφόν αντέδρασε σωστά και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

 

Στο 62′ οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, όμως ο Αμπροουζ δεν σημάδεψε σωστά και δεν κατάφερε να εξιλεωθεί για το λάθος που έκανε στο τέρμα που δέχτηκε η ομάδα του στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

 

Στο 77′ η Γιουβέντους διπλασίασε τα γκολ της με τον Μάτρι αυτή τη φορά να σερβίρει και τον Παντόιν να εκτελεί, ενώ στο 83′ μετά από λάθος του Αμπροουζ και πάσα του Μαρκίζιο, ο Βούτσινιτς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και ελαχιστοποίησε τις ελπίδες της Σέλτικ για την είσοδο της στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σέλτικ (Νέιλ Λένον): Φόρστερ, Ιζαγκίρε, Αμπρόουζ, Γουίλσον, Μάλγκροου, Λούστινγκ (59′ Μάθιους), Μπράουν, Κόμονς (74′ Βατ), Γουανιάμα, Φόρεστ, Χούπερ
Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Κάσερες, Πελούσο (69′ Παντόιν), Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Βούτσινιτς (87′ Ανελκά), Μάτρι (81′ Πογκμπά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.