Γλίτωσε την… παρθενιά η Ζάγκρεμπ στο 95! (video)

Ηταν θέμα τιμής! Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν ήθελε να γνωρίσει την έκτη της ήττα σε ισάριθμα ματς στον όμιλο,χωρίς μάλιστα να έχει σημειώσει γκολ! Το κατάφερε, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρστάνοβιτς στιος καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντινάμο Κιέβου.

Ηταν θέμα τιμής! Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δεν ήθελε να γνωρίσει την έκτη της ήττα σε ισάριθμα ματς στον όμιλο, χωρίς μάλιστα να έχει σημειώσει γκολ! Το κατάφερε, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρστάνοβιτς στιος καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντινάμο Κιέβου.
 
Το χιόνι που έπεφτε ασταμάτητα στο Ζάγκρεμπ επηρέασε και την εξέλιξη του αγώνα. Στο 9ο της αναμέτρησης, ο διαιτητής αναγκάστηκε να σταματήσει τον αγώνα, γιατί δεν φαίνονταν οι γραμμές του γηπέδου. Οι υπεύθυνοι του γηπέδου έκαναν πράξη την απαίτηση του Στάνισλαβ Τοντόροφ με τις γραμμές να μετατρέπονται από άσπρες σε κόκκινες.
 
Στη σημαντικότερη φάση του πρώτου μέρους (εκτός από το γκολ), ο Τσοπ έπιασε αρχικά την κεφαλιά στο 12′ η μπάλα δεν έφυγε μακριά και με δεύτερη προσπάθεια, αυτή τη φορά με σουτ, την έστειλε στο δοκάρι του Κόβαλ.
 
Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα πήγαιναν με το μηδέν στα αποδυτήρια, οι Ουκρανοί πέτυχαν γκολ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γιαρμολένκο με σουτ σημείωσε το 0-1. Το πρώτο μέρος, λοιπόν, έληξε με τους γηπεδούχους πιο ζωηρούς, αλλά τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει προβάδισμα στο σκορ,
 
Στο δεύτερο μέρος, το πείσμα της Ντινάμο να σημειώσει το πρώτο της γκολ και να πάρει τον πρώτο της βαθμό, της έδωσε τη δυνατότητα να φτάσει ουκ ολίγες φορές σε θέση βολής. Κρστάνοβιτς, Μπεκιράι, Πίβαριτς αποδείχθηκαν άστοχοι, χαραμίζοντας μερικές από τις 15 τελικές προσπάθειες που είχε η ομάδα τους.
 
Τελικά, οι Κροάτες έσωσαν την τιμή τους στον όμιλο πετυχαίνοντας το πρώτο τους γκολ και παίρνοντας τον πρώτο τους βαθμό. Ο Κρστάνοβιτς που από τη στιγμή που μπήκε ως αλλαγή στο 60′ έκανε άνω κάτω την άμυνα των Ουκρανών, κέρδισε πέναλτι στο 95′ από τον Κόβαλ, το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
 
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Κελάβα, Βρσάικο, Βίντα, Σίμουνιτς, Ιμπάνιεθ, Κόβασιτς, Αντέμι, Μπρόζοβιτς (71′ Πίβαριτς), Σαμίρ, Τσοπ (60′ Κρστάνοβιτς), Μπεκιράι.
 
NTINAMO KIEBOY: Κόβαλ, Μπετάο, Μίχαλικ, Βουκόγεβιτς, Ταϊβό, Βελόσο, Χάρμας, Ντούντου (83′ Μεχμέντι), Αρούνα (91′ Μπογκντάνοφ), Γιαρμολένκο, Ιντέγε (76′ Μάρκο Ρούμπεν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.