Μασάδο: «Έμφαση στα στημένα»

Οι στημένες φάσεις είναι το «κλειδί» για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ξεκλειδώσει την άμυνα της Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Πάουλο Μασάδο.

Οι στημένες φάσεις είναι το «κλειδί» για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ξεκλειδώσει την άμυνα της Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Πάουλο Μασάδο. Ο πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων» και νυν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανέλυσε τον προσεχή αντίπαλο των Πειραιωτών, τον οποίο αντιμετώπισε στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε για τους «κανονιέρηδες» στην εφημερίδα «Real News». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη της Ντινάμο επί της Άρσεναλ: «Το μυστικό μας ήταν η σκληρή δουλειά και η ομαδικότητα. Ξέραμε πως είναι πολύ καλοί όταν έχουν κατοχή μπάλας. Όμως, δεν μπορούσαν να μας απειλήσουν όταν η μπάλα ήταν μακριά από την περιοχή μας. Οι αμυντικές μας γραμμές ήταν βαθιές και κάθε φορά που επανακτούσαμε την μπάλα τρέχαμε στην κόντρα και σουτάραμε όποτε μας δινόταν η δυνατότητα. Η Άρσεναλ ένας κορυφαίος σύλλογος. Δεν έχει αδύναμα σημεία. Πρέπει να συγκεντρωθείς στο παιχνίδι σου και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να διεκδικήσεις το ματς. Από παντού μπορεί να σου κάνει τη ζημιά η Άρσεναλ. Κατά τη γνώμη μου, μπορεί να κερδίσει το αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά και το Champions League».

Για το «κλειδί» της νίκης: «Πριν από το ματς ο προπονητής μάς είπε να τιμήσουμε τη φανέλα του συλλόγου και να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Τις ημέρες που προηγήθηκαν του αγώνα, μας προπόνησε έξτρα σε στημένες μπάλες, φάουλ και κόρνερ. Ήξερε πολύ καλά πως από τέτοιες φάσεις μπορεί να κριθεί το ματς. Σε αγώνες ειδικά με τέτοιες ομάδες οι στημένες φάσεις μπορεί να κρίνουν το ματς».

Για το μέλλον: «Θέλω κάποια ημέρα να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να κλείσω την καριέρα μου στην ομάδα. Είμαι το… μουστάκι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.