Ολυμπιακός: Ψυχραιμία παιδιά!

Ο Ολυμπιακός οφείλει να διαχειριστεί με ψυχραιμία την ήττα από την Πόρτο. Ποιες δικαιολογίες ευσταθούν και ποιες ευθύνες ζητούν... αφεντικό.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είναι μια ομάδα η οποία στα κρίσιμα ματς έχει παρουσιάσει ουσιαστικό ποδόσφαιρο και χαρακτηριστική δυναμική. Δεν είναι τυχαίο πως ο Πορτογάλος τεχνικός πριν το ματς στάθηκε στα παιχνίδια με Μίλαν, Ερυθρό Αστέρα και Άρσεναλ. Απαιτητικά παιχνίδια στα οποία οι “ερυθρόλευκοι” έδειξαν χαρακτήρα. Με την Πόρτο η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Ήταν το χειρότερο βράδυ του Ολυμπιακού επί Μαρτίνς, καθώς η ομάδα του δεν κατάφερε να υποτάξει την Πόρτο των πολλών αλλαγών από πλευράς Κονσεϊσάο. 

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπόρεσαν να δώσουν ρυθμό στον αγώνα, αν και αυτή ήταν η αποστολή τους. Το γρήγορο γκολ του Οτάβιο έδειξε να τους… αποτελειώνει από το δέκατο λεπτό! Δεν υπάρχει διασωθείς απ’ τη μεγάλη εικόνα των Πειραιωτών. Οι αναλαμπές ορισμένων ποδοσφαιριστών δεν έσωσαν την παρτίδα κι έτσι είναι ως μη γενόμενες. 

Το ιδιόμορφο το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό είναι πως παρουσιάζεται εικόνα εντελώς διαφορετική με τα όσα εμφανίζεται να ζητάει ο Μαρτίνς πριν από τα παιχνίδια. “Υπεροχή απ’ το ξεκίνημα” ζήτησε πριν τον Βόλο. Η ομάδα της Μαγνησίας κυριάρχησε στο πρώτο μέρος. “Λίγα λάθη και αποτελεσματικότητα” ζήτησε πριν την Πόρτο και οι παίκτες του παρουσίασαν εντελώς διαφορετική εικόνα.

Υπάρχει έλλειμα επικοινωνίας μεταξύ Μαρτίνς και παικτών; Αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Αρχής γενομένης στο ματς με τη Λαμία (13/12, 15.00, NS1HD), αλλά κυρίως σ’ εκείνο με την ΑΕΚ (16/12, 19.30, NS1HD). Θα είναι ένα δυνατό κρας – τεστ των σχέσεων και των ισορροπιών εντός ομάδας, λίγο πριν την παύση των εορτών και το δεύτερο ντέρμπι με τους “κιτρινόμαυρους” και φυσικά εκείνο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να δείξει ψυχραιμία μετά το χθεσινό βράδυ. Το θετικό είναι πως συνεχίζει στην Ευρώπη και μένει όρθιος μετά από ένα δύσκολο διάστημα πολλών συνεχόμενων δύσκολων παιχνιδιών, τραυματισμών και χτυπηματων απ’ την Covid. Πρέπει να βελτιωθεί με τα ίδια ή νέα πρόσωπα. Χρειάζεται ηρεμία, σωστή κατανομή ευθυνών και δουλειά. Το αρνητικό είναι πως δεν υπάρχει χρόνος και ορισμένες διαδικασίες πρέπει να γίνουν σχεδόν αυτόματα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.