Με σύμμαχο άμυνα και εμπειρία

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο φετινό Τσάμπιονς λιγκ, με σύμμαχο τις εμπειρίες του και τον κόσμο του απέναντι στην φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο φετινό Τσάμπιονς λιγκ, με σύμμαχο τις εμπειρίες του και τον κόσμο του απέναντι στην φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης.

Μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιήσει τις υψηλές προσδοκίες της στο Αγγλικό και διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Μεγάλος αγώνας και εξίσου τεράστιο το στοιχηματικό του ενδιαφέρον με το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ στα πρακτορεία να προσφέρει πάνω από 200 επιλογές πριν και κατά τη διάρκεια της σπουδαίας αναμέτρησης!

Ναι μεν η Τόττεναμ φαντάζει ως το φαβορί, οριακά τουλάχιστον, όμως ας μην ξεχνάμε πως η ομάδα του Πειραιά έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ φέτος σε εννέα επίσημα παιχνίδια (τα έξι για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης).

Από τα επτά συνδυαστικά στοιχήματα στο Πάμε Στοίχημα έχει ενδιαφέρον η επιλογή του 2-1 ή 1-1 ή 1-2 ως Ακριβές Σκορ στο (2,95), ενώ αν σκοράρει ο έμπειρος διεθνής Γάλλος Ματιέ Βαλμπουενά (ο οποίος εκτελεί πολλά φάουλ και τα πέναλτι του Ολυμπιακού) και η ομάδα του εκτελέσει πέντε ή και περισσότερα κόρνερ (Over 4,5) παίρνουμε εντυπωσιακή τιμή στο (9,25)

 Από τις υπόλοιπες επιλογές του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ στο πρακτορείο, το σημείο 1 σε Στοίχημα χωρίς Ισοπαλία έχει εξαιρετική προσφορά στο (2,65), ενώ εάν εκτελεστούν πάνω από δέκα κόρνερ στο ματς (Over 10,5) η απόδοση φτάνει στο (2,00).

 Ένα ακόμα ενδιαφέρον Ειδικό στοίχημα αφορά το χρονικό διάστημα όπου πιθανόν να γίνει Over 2,5 στο γήπεδο του Φαλήρου. Εάν αυτό συμβεί στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, παίρνουμε τιμή στο (7,00).

Κι ας έχουμε υπόψη πως τόσο στο ματς του Ολυμπιακού όσο και σε όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ στα πρακτορεία προσφέρει προωθητικές ενέργειες “Boost Νίκης” και “Στο Παρά 1”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.