Γκουντογκάν: «Η αποβολή “σκότωσε” το παιχνίδι μας!»

Απογοητευμένος για τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο Γερμανός ποδοσφαιριστής δεν ασχολήθηκε με τη διαιτησία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε την Ισπανία την Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και προκρίθηκε στις καλύτερες τέσσερις ομάδες της διοργάνωσης. Ο Τσάβι στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στα διαιτητικά λάθη, αλλά ο Ιλκάι Γκουντογκάν επέλεξε να αναφερθεί μόνο στα λάθη των συμπαικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν: «Είμαι απογοητευμένος. Πολύ απογοητευμένος πραγματικά γιατί ήμασταν σε μία τόσο καλή θέση. Όχι μόνο μετά τον πρώτο αγώνα,αλλά και μετά το γκολ που σκοράραμε. Όλα ήταν στα χέρια μας και απλά τα πετάξαμε με τον πιο απλό τρόπο. Απλώς δώσαμε την πρόκριση στην Παρί κι αυτό είναι το πιο απογοητευτικό».

Για την αποβολή του Αραούχο: Αν ο Αραούχο έκανε φάουλ στον Μπαρκολά, τότε νομίζω πως είναι κόκκινη κάρτα. Δεν έχω δει το ριπλέι, δεν ξέρω. Εσείς ίσως γνωρίζετε καλύτερα από μένα. Είναι δύσκολο να πεις. Ξέρετε στις κρίσιμες αυτές στιγμές χρειάζεται να είσαι σίγουρος πως θα φτάσεις στην μπάλα. Αν δεν είσαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις, και ξαναλέω δεν ξέρω αν βρήκε την μπάλα ή όχι, πρέπει να μείνεις μακριά. Θα προτιμούσα να είχαμε δεχθεί ένα γκολ ή να δίναμε ένα τετ α τετ στον επιθετικό. Παρ’ όλα αυτά η μπάλα ήταν πολύ μακριά από κείνον οπότε δεν ξέρω καν αν θα την προλάβαινε. Αλλά ίσως να αφήναμε τον τερματοφύλακά μας να μας σώσει ή ακόμη να δεχθούμε ένα γκολ, επειδή το να παίξουμε μ’ έναν παίκτη λιγότερο απλώς σκότωσε το παιχνίδι μας».

Για το δεύτερο γκολ του Βιτίνια: «Ξανά, ακόμη ένα λάθος. Έπρεπε να επέμβουμε εκεί. Δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να σουτάρει, επειδή ήταν τόσο μόνος του. Δεν ήταν τίποτα για το οποίο δεν είχαμε προπονηθεί πριν. Ο κοντινότερος παίκτης έπρεπε να επέμβει. Είμαστε τρεις με τρεις και ο Βιτίνια ήταν ο τέταρτος. Κάποιος έπρεπε να βγει μπροστά. Κανείς δεν το έκανε ή το έκαναν πολύ αργά. Ήταν ένα καλό σουτ και αυτοί πέτυχαν έτσι το δεύτερο γκολ. Αλλά δεν ήταν αναγκαίο καθόλου. Είναι αργά πια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.