Αρτέτα: “Είναι δύσκολο να παίζεις σε ευρωπαϊκή διοργάνωση”

Η Άρσεναλ μετά από έξι χρόνια απουσίας από το Champions League , επιστρέφει στη δράση για να αντιμετωπίσει την Πόρτο στο Ντραγκάο για τη φάση των 16. Ο Μικέλ Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου τόνισε τη σημασία που έχει η σημερινή αναμέτρηση στους παίκτες του.

Η Άρσεναλεπιστρέφει στο Champions League, μετά από τη σεζόν 2016-2017, όταν και αντιμετώπισε την Μπάγερν Μονάχου από την οποία είχαν ηττηθεί με συνολικό σκορ 2-10 (5-1 στο Μόναχο, 1-5 στο Λονδίνο). Οι «κανονιέρηδες» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Πόρτο για τη φάση των 16, με τον προπονητή των “κανονιέρηδων” να κάνει σαφέστατη τη σημασία που έχει η σημερινή αναμέτρηση στη συνέντευξη Τύπου.

«Είναι ξεχωριστό και έπρεπε να παλέψουμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και τώρα θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία», είπε ο Ισπανός προπονητής για να συνεχίσει: «Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αυτή είναι μια απίστευτη εμπειρία για εμάς και ανυπομονώ για αυτή την αναμέτρηση».

«Είναι πραγματικά δύσκολο να κερδίσεις σε ευρωπαϊκή διοργάνωση», προειδοποίησε. «Όταν ήμουν παίκτης, παίζαμε απέναντι στη Μπαρτσελόνα και στην Μπάγερν Μονάχου. Κάθε λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική, τα παιχνίδια είναι πολύ σφιχτά, οι λεπτομέρειες και οι ατομικές επιδόσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές και πρέπει να είσαι στο καλύτερο δυνατό για να κερδίσεις το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.