TOP VIDEOS

Σαμαράς για Άρσεναλ: «Δεν ήταν καλή ούτε όταν έπαιζε με 11» (video)
Μπόρνμουθ-Άρσεναλ: 2-0 (highlights)
Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 2-0: Ο Κλάιφερτ δεν αστοχεί… (vid)
Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 1-0: Απειλείται το αήττητο της Άρσεναλ (vid)
Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 0-0: Με δέκα οι “κανονιέρηδες” (vid)
Πρέμιερ Λιγκ: Οι κορυφαίοι της σεζόν ως τώρα
Αρτέτα: «Θα χρησιμοποιήσουμε τον… πόνο της ήττας από την Μπόρνμουθ κόντρα στην Σαχτάρ»
Η Άρσεναλ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Champions League και ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ως έξτρα κίνητρο την ήττα από τη Μπόρνμουθ στην Premier League.
Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 2-0: Έχασε νωρίς τον Σαλιμπά και ηττήθηκε για πρώτη φορά (highlights)
Η πρώτη αποβολή του Σαλιμπά στην καριέρα του, στοίχισε στην Άρσεναλ την πρώτη της εφετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, με το 2-0 να "σφραγίζει" την προσπάθεια της Μπόρνμουθ στον αγωνιστικό χώρο.
Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 0-0: Με δέκα οι “κανονιέρηδες” (vid)
Στη προσπάθειά του να φύγει στον κενό χώρο ο Φρανσίσκο Εβανίλσον ανατράπηκε από τον Σαλιμπά. Ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR έδειξε κόκκινη κάρτα στον σέντερ μπακ της Άρσεναλ. Οι φιλοξενούμενοι με 10 παίκτες από το 27ο λεπτό!
Η σημασία του Σάκα
Ο Μπουκάγιο Σάκα αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα της Αγγλίας με την Ελλάδα και στην Άρσεναλ υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του.
Άρσεναλ: Το ρεκόρ που κυνηγάει να ισοφαρίσει ο Χάβερτς
Ο Γερμανός επιθετικός των “κανονιέρηδων” έχει σκοράρει στα επτά τελευταία παιχνίδια του στο “Έμιρεϊτς” και αν το κάνει για μία ακόμη φορά θα φτάσει στην κορυφή της λίστας μαζί με τους υπόλοιπους τρεις που το έχουν καταφέρει.