Σιμεόνε: «Περήφανος για τα εκατό παιχνίδια με την Ατλέτικο στο Champions League»

Ο Ντίεγκο Σιμεόνε δήλωσε περήφανος στην συνέντυξη τύπου, εν όψει του αγώνα με την Φέγενορντ, για την συμπλήρωση 100 παιχνιδιών στο Champions League με την Ατλέτικο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Φέγενορντ στην Ολλανδία για την 5η αγωνιστική του UEFA Champions League.

Η αναμέτρηση αποτελεί σημείο αναφοράς για τον προπονητή των ισπανών, Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο «Τσόλο» θα συμπληρώσει 100 παιχνίδια στον πάγκο της Ατλέτικο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο διάστημα αυτό, ο Αργεντινός τεχνικός έχει φτάσει δύο φορές μέχρι τον μεγάλο τελικό, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να την κατακτήσει τον τίλτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντα ελπίζω για το καλύτερο ώστε να έρθει αυτό. Είμαι περήφανος που συμπλήρωσα εκατό παιχνίδια με την Ατλέτικο, η ομάδα είχε συνέχεια τα τελευταία χρόνια, η οποία είναι σημαντική για τον σύλλογό μας και την ανάπτυξή μας παγκοσμίως.

Το σημαντικό είναι να παίξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι, να γνωρίζουμε τις δυσκολίες όλων των αντιπάλων μας και να έχουμε αποφασιστικότητα ώστε να πάμε το παιχνίδι εκεί που μπορούμε να κάνουμε την ζημιά.

Ο Χιμένεζ είναι ένας σημαντικός παίκτης για τον αντίπαλό μας, ένας επιθετικός με γκολ, δύναμη και καλά τοποθετημένος όταν η ομάδα του επιτείθεται. Η Φέγενορντ είναι μια δυναμική, ευκίνητη ομάδα που επιτίθεται από μέσα, με βάθος στον πάγκο και δημιουργεί καλή πίεση στο μισό του αντιπάλου της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.