Μυθική πρόκριση με δέκα παίκτες για την Σερβέτ που έστειλε την Γκενκ στον Ολυμπιακό!

Απίθανη πρόκριση για την Σερβέτ που αγωνίζονταν με δέκα παίκτες κόντρα στην Γκενκ, την οποία έστειλε στον Ολυμπιακό! Συνεχίζουν Κλάκσβικ Μακάμπι και Μόλντε.

Η Μόλντε επικράτησε της Ελσίνκι με 2-0, ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. Η ομάδα της Νορβηγίας είχε ηττηθεί με 1-0 εκτός έδρας, όμως χάρη στα γκολ του Έρικσεν στο 74 και του Μπρίνχιλντσεν στο 89, έφτασε στην ολική ανατροπή. Η Μόλντε στον επόμενο γύρο θα αναμετρηθεί με την Κλάκσβικ που επικράτησε της Χάκεν στα πέναλτι με 4-3(2-2 η κανονική διάρκεια).

Η Σέριφ κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της για σχεδόν 85 λεπτά, όμως η Μακάμπι έστειλε το ματς στην παράταση και εκεί ολοκλήρωσε την μυθική ανατροπή!

Η Σέριφ προηγήθηκε με τον Ταλάλ στο 20ο λεπτό και ο Τσέρι ισοφάρισε στο 33. Όλα έδειχναν πως η ομάδα της Μολδαβίας θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση έχοντας το 1-0 του πρώτου αγώνα, όμως στο 85΄ο Ζαμπέρ που είχε μπει ως αλλαγή στο 74΄, έκανε το 2-1 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Στο 105+2 του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης, ο Νταβίντ έκανε το 3-1 και ο Σουράνοφ στο 107 διαμόρφωσε το τελικό 4-1!

Η Μακάμπι στην επόμενη φάση θα αναμετρηθεί με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Το ταξίδι της Κλάκσβικ στον κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό συνεχίζεται! Η ομάδα από τα Νησιά Φερόε, επικράτησε της Χάκεν στην διαδικασία των πέναλτι με 4-3! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Φρεντέρικσμπεργκ στο 17 και ο Σάνα ισοφάρισε στο 24. Η Χάκεν ανέτρεψε το σκορ με τον Λαϊούνι στο 48 και ο Φρεντέρικσμπεργκ στο 53 έφερε το ματς στα ίσα 2-2. Στα πέναλτι Οι Ρίγκαρντ και Σάντμπεργκ αστόχησαν για την Χάκεν, και ο Φόρεν που εκτέλεσε το τελευταίο ήταν εύστοχος για να δώσει στην ομάδα του την πρόκριση.

Πρόκριση…με δέκα!

Η Σερβέτ αν και αγωνίζονταν από το τρίτο μόλις λεπτό με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Κριβέλι, έφτασε στην πρόκριση μέσα από την διαδικασία των πέναλτι.

Η Γκένγκ, μετά το 1-1 του πρώτου ματς, απέκτησε το αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς και στο 28 πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ενταγισιμίγε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αν και οι Ελβετοί έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, ισοφάρισα με τον Κονιάτ στο 36. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51 ο Αροκοντάρε έβαλε ξανά την Γκενγκ σε θέση οδηγού και ο Μπεντία στο 63 έγραψε το 2-2 που ήταν και το σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί που Χροσόφσκι και Αροκοντάρε ήταν άστοχοι για να πάρει τελικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση η Σερβέτ εκεί που θ΄αντιμετωπίσει την Ρέιντζερς.

Η Γκενκ θα βρεθεί στον δρόμο του Ολυμπιακού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.