«Δυνατός αντίπαλος, ακέραιες οι ελπίδες μας»

Η Γιουβέντους διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως τόνισε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες της ιταλικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου.

Η Γιουβέντους διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως τόνισε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες της ιταλικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο 28χρονος είπε μεταξύ άλλων πως ο Τύπος στη χώρα του κριτικάρει την ομάδα, ενώ ο ισπανικός την εκθείασε και πρόσθεσε πως η σεζόν μέχρι τώρα είναι θετική.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρκίσιο στη συνέντευξη Τύπου:


Για τη διαφορά της απόδοσης σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ:

Δεν έχει τεράστια διαφορά. Το ιταλικό πρωτάθλημα έχει άλλη ανταπόκριση από το ευρωπαϊκό. Εδώ οι ομάδες, μας παίζουν πιο κλειστά, ενώ στην Ευρώπη πιο ανοικτά. Πέρσι δεν τα πήγαμε καλά στους ομίλους, αλλά καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.


Οι διαφορές είναι στα μπάτζετ, γιατί στην Ιταλία οι ομάδες δεν έχουν τη διάθεση να δαπανήσουν τα ίδια χρήματα με τις ευρωπαϊκές ομάδες. Αλλά και μετά από ένα Μουντιάλ που δεν ήταν πετυχημένο για εμάς, αυτά είναι τα αποτελέσματα για το ιταλικό ποδόσφαιρο.


Αν διατηρεί η Γιουβέντους ακέραιες τις ελπίδες της για την πρόκριση:


Φυσικά. Αύριο το ματς είναι κρίσιμο, ο αντίπαλος μας είναι δυνατός και νίκησε στην έδρα του και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εδώ ο Τύπος μας κριτίκαρε, αλλά ο ισπανικός μας εκθείασε. Ενα γκολ που δεχθήκαμε στο τέλος δεν δείχνει πως δεν έχουμε μέλλον στη διοργάνωση.


Στα τελευταία παιχνίδια δεν τα πήγε καλά η Γιουβέντους, αλλά κόντρα στην Εμπολι η ομάδα τα πήγε καλύτερα. Μπορεί αυτό το ματς να αποτελέσει τον οδηγό για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό;

Υπάρχουν περίοδοι, όπου όλες οι ομάδες δεν μπορούν να ανταποκριθούν και να αγωνιστούν συνεχώς με τον ίδιο τρόπο,. Θα ξεκινήσουμε από το παιχνίδι με την Εμπολι για να συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση, έτσι ώστε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.


Πως κρίνει τη φετινή σεζόν:

Την κρίνω θετική, είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, μας έλειπαν στην αρχή οι Πίρλο και Βιδάλ, αλλά αυτοί πλέον μπήκαν στην ομάδα και όλοι μαζί προσπαθούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.