Γκαλτιέ: «Έκανα αλλαγή τον Μέσι λόγω κούρασης»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ τόνισε πως αποφάσισε να αποσύρει τον Λιονέλ Μέσι από την αναμέτρηση με την Μπενφίκα, γιατί ο Αργεντινός ήταν κουρασμένος.

Ο Γάλλος τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν συμπλήρωσε πως την αλλαγή ζήτησε ο ίδιος ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 22’ για τους Παριζιάνους.

Ο Γκαλτιέ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Έκανε χειρονομία λέγοντας ότι ήθελε να αντικατασταθεί. Αφού έκανε ένα σπριντ, ένιωσε κουρασμένος. Έφυγε, γιατί ένιωθε κουρασμένος και ένας φρέσκος συμπαίκτης ήταν πολύ καλύτερος εκείνη τη στιγμή του αγώνα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σκληρό μαρκάρισμα του Έντζο Φερνάντες στον Μάρκο Βεράτι: «Πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν έχει βοήθεια από τους βοηθούς του όσον αφορά στο VAR. Νομίζω ότι ο Μάρκο Βεράτι θα μπορούσε να είχε σπάσει το πόδι του ένα λεπτό πριν από το ημίχρονο. Ο διαιτητής είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Αυτό συνέβη μπροστά του, αυτό είναι δύσκολο να το κρίνουμε. Μπορεί να κάνει λάθος, αλλά σήμερα υπάρχει ο VAR που θα πρέπει να του πει για το σκληρό φάουλ με τα δύο πόδια στην κνήμη του Βεράτι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.