Πεντάρα με χατ-τρικ Λέβα η “Μπάρτσα”, διπλό με Σανέ η Μπάγερν (hls)

Καταιγιστική στο "Καμπ Νόου" η Μπαρτσελόνα διέλυσε 5-1 τη Βικτόρια Πλζεν, ενώ η Μπάγερν Μονάχου πέρασε νικηφόρα από το Μιλανό επικρατώντας 2-0 της Ίντερ.

Εκκίνηση με νίκη και επιβλητικές εμφανίσεις για Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα του Γ’ ομίλου του Champions League. Σανέ για τους Βαυαρούς και Λεβαντόφσκι για τους Καταλανούς οι πρωταγωνιστές.

Μπαρτσελόνα-Πλζεν 5-1

Με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε χατ-τρικ και έγινε ο γηραιότερος παίκτης της Μπαρτσελόνα που σκοράρει στο Champions League, οι Καταλανοί συνέτριψαν 5-1 την Βικτόρια Πλζεν στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση.

Δεκατρία λεπτά χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα για να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν, με τον Κεσιέ να σκοράρει μετά από σέντρα του Ντεμπελέ.

Ασταμάτητος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη Μπαρτσελόνα στο Champions League, κάνοντας το 2-0 με την Πλζεν στο 34′.

Δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, η Βικτόρια Πλζεν μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Σικόρα έπειτα από σέντρα του Γεμέλκα.

Δεν χάρηκε για πολύ το τέρμα της η Πλζεν, καθώς το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την Μπαρτσελόνα να φτάνει σε τρίτο γκολ στο 48′ με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει με κεφαλιά.

Ο Πολωνός επιθετικός έκανε φύλλο και φτερό την άμυνα της Βικτόρια Πλζεν, καθώς στο 67ο λεπτό πέτυχε χατ-τρικ σκοράροντας με σουτ έξω από την περιοχή.

Τέσσερα λεπτά μετά, η “Μπάρτσα” πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Ντεμπελέ να βγάζει εξαιρετική ασίστ και τον Φεράν Τόρες να τελειώνει φανταστικά τη φάση για το 5-1

Ίντερ-Μπάγερν 0-2

Με σπουδαία εκτός έδρας νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Champions League η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε 2-0 της Ίντερ στο Μιλάνο, με τον Λερόι Σανέ να είναι ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά.

Ο Λερόι Σανέ έκανε ονειρικό κοντρόλ και με υπέροχο τελείωμα στο 25ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στη Μπάγερν Μονάχου στον αγώνα με την Ίντερ στο Μιλάνο.

Η Μπάγερν Μονάχου “σφράγισε” τη νίκη της στο 67ο λεπτό, όταν από εξαιρετική ομαδική συνεργασία, ο Γκνάμπρι και ο Σανέ συνεργάστηκαν για να σκοράρει ο τελευταίος για το 2-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.