Kαραμπάγκ-Βικτόρια Πλζεν 0-0: Όλα ανοικτά για τη ρεβάνς (hls)

Οι Αζέροι ήταν ανώτεροι των Τσέχων, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League θα κριθεί στο Πλζεν.

Mε πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της, Γίντριχ Στάνεκ, η Βικτόρια Πλζεν πήρε «λευκή» ισοπαλία στο Mπακού από την Καραμπάγκ για τον πρώτο αγώνα των Play offs του Champions League.

Οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν είχαν τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση, με 12 επιθετικές προσπάθειες εκ των οποίων οι 8 προς την εστία, ωστόσο ο Στάνεκ και η άμυνά του άντεξαν καταφέρνοντας να διατηρήσουν το 0.

Τα πάντα θα κριθούν σε 6 βράδια στην Τσεχία, ενώ αμφότερες οι ομάδες δεν θα δώσουν παιχνίδια για το πρωτάθλημά τους προκειμένου να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την αναμέτρηση, που είναι ο αγώνας της σεζόν και για τους δύο.

Σημειώνεται πως η Πλζεν έχει συμμετάσχει τρεις φορές στην ιστορία της στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ οι πρωταθλητές Αζερμπαϊτζάν έχουν εγγράψει μία συμμετοχή το 2017.

Καραμπάγκ: Μαχαμανταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντα, Χουσεΐνοφ, Μπαϊράμοφ, Καράγεφ, Γιάνκοβιτς (73’ Αλμέιντα), Σεϊντάγεφ (62’ Όζομπιτς), Γουατζί (73’ Οβούσου), Ζουμπίρ

Προπονητής: Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ

Βικτόρια Πλζεν: Στάνεκ, Χέιντα, Πέρνιτσα, Γιεμέλκα, Κόπιτς (90+1’ Xόλικ), Σίκορα (71’ Γίρκα), Μπούχα, Κάλβαχ, Χάβελ, Χόρι (71’ Κλίμεντ), Μοσκέρα  (59’ Πίλαρ)

Προπονητής: Μίχαλ Μπίλεκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.