Μαρτίνς: Θα γράψει ιστορία με σωστό ή λάθος τρόπο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να κυνηγάει το ρεκόρ του κορυφαίου σε νίκες προπονητή του Ολυμπιακού.

Μεγάλη βραδιά απόψε στο Φάληρο! Ο Ολυμπιακός θ΄αναζητήσει ακόμα μια ευρωπαϊκή πρόκριση απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα (22.00, MC LIVE Novasports.gr), όπως αυτές που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια σε προκριματικές φάσεις και σε φάσεις ομίλων Champions League και Europa League. Το ποδοσφαρικό τμήμα προετοιμάστηκε με μεγάλη ηρεμία, καθώς τα φώτα στράφηκαν στο μεταγραφικό μέτωπο και στις αφίξεις των Χουάνγκ Ιν Μπέομ και Ντορόν Λάιντνερ. Αν και απ’ την ΠΑΕ διέρεε πως οι εξελίξεις στις μεταγραφές θα τρέξουν μετά τη Μακάμπι, συνέβη το αντίθετο. Πλέον οι δύο ποδοσφαιριστές περιμένουν κι εκείνοι το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα, για να δουν αν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στους ομίλους του Champions League.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε περιπέτειες παρά την ισοπαλία στο Ισραήλ και μπροστά στους 20.000 και πλέον φίλους του θα πρέπει να δείξει πως είναι ένα σύνολο που ανήκει στο υψηλότατο επίπεδο. Στο ξεκίνημα της σεζόν οι Πειραιώτες προβλημάτισαν με την εμφάνιση τους, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει την πεποίθηση πως ο χρόνος είναι σύμμαχος των Πειραιωτών και το πρόσωπο τους στη ρεβάνς θα είναι βελτιωμένο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με νίκη θα χαρεί για δύο λόγους. Από τη μία θα έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ακόμα μια ευρωπαϊκή πρόκριση, ενώ ταυτόχρονα θα ξεπεράσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς σε νίκες (θα φτάσει τις 144 σε 220 ματς) στον πάγκο των “ερυθρόλευκων” και θα γίνει ο πλέον επιτυχημένος προπονητής του συλλόγου. Σε περίπτωση αποκλεισμού, θα χρειαστεί χρόνος για ν’ αλλάξει το κλίμα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει τους Βατσλίκ, Βρσάλικο, Σισέ, Μανωλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Ζινκερνάγκελ, Μασούρα, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Τικίνιο ενώ θέσεις διεκδικούν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μαντί Καμαρά και Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.