Μοράις: «Κάναμε καλό παιχνίδι»

Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις τόνισε πως η ομάδα του πραγματοποίησε ένα αρκετά καλό παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ, Νούνο Μοράις τόνισε πως η ομάδα του πραγματοποίησε ένα αρκετά καλό παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Κάναμε καλό παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με την Μπαρσελόνα Ξέρουμε ότι έχει καλούς παίκτες, καλή ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα για να μην δεχθούμε γκολ. Καταφέραμε να κάνουμε καλό παιχνίδι αμυντικά. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες για να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά νομίζω κάναμε καλό παιχνίδι.


Πρέπει να σεβόμαστε όλες τις ομάδες, ειδικά την Μπαρσελόνα. Είναι σπουδαία ομάδα. Αλλά είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, έχουμε τους δικούς μας στόχους, θέλουμε να παίζουμε καλά έτσι δεν πρέπει να φοβόμαστε.


Ήταν καλή εμπειρία. Ο Μέσι είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι πάντα καλό να παίζεις εναντίων σπουδαίων παικτών, ώστε να βελτιώνεσαι. Ευτυχώς τα πήγα καλά. Αυτά τα παιχνίδια δεν τα ξεχνάς. Δεν παίζεις κάθε μέρα τέτοια παιχνίδια», δήλωσε ο Πορτογάλος μέσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.