Ολυμπιακός: Κανείς δεν περισσεύει

Ο Πέδρο Μαρτίνς απέδειξε χθες πως μπορεί να φτιάξει ομελέτα με οποιαδήποτε αβγά!

“Ήταν οι 72 πιο δύσκολες ώρες της καριέρας μου” είπε ο Πέδρο Μαρτίνς για το διάστημα στο οποίο ο κορωνοϊός χτύπησε τον Ολυμπιακό, αφήνοντας τον χωρίς τους Ελ Αραμπί και Παπασταθόπουλο για το ματς με τη Νέφτσι, την ώρα που νοκ άουτ τέθηκε και ο Εμβιλά. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στους Αζέρους θυμίζοντας σε ορισμένα διαστήματα σύνολο φιλικής αναμέτρησης. Ο τραυματισμός του Μπουχαλάκη και η αποβολή του Καμαρά πρόσθεσε έξτρα βάρος στον Μαρτίνς. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε στην πράξη πως κανείς δεν περισσεύει από το ρόστερ είτε υπολογίζεται για τη συνέχεια, είτε βρίσκεται με το ένα πόδι στη Β’ ομάδα ή στην αποχώρηση. Τρανά παραδείγματα η περίπτωση του Σισέ, ο οποίος από το πουθενά βρέθηκε να παίζει απέναντι στη Νέφτσι, αλλά και του Μάρκοβιτς, που έδειξε πως μπορεί να ανταπεξέλθει και σ’ έναν ακόμα ρόλο, αυτόν του αμυντικού μέσου. 

Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν η αναμενόμενη και φυσικά έπαιξαν το ρόλο τους τα προβλήματα. Το πανέμορφο γκολ του Καμαρά, απλά έβαλε το ποτάμι της πρόκρισης στο αυλάκι, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί και τα πράγματα στο Μπακού αναμένεται να είναι δύσκολα για τον Ολυμπιακό των ειδικών συνθηκών και ρόλων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.