Ανατροπή για Μάλμε, πέρασαν οι γηπεδούχοι

Με δύο γκολ του Ρόζενμπεργκ, η Μάλμε ανέτρεψε το εις βάρος της 4-2 και πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σπάρτα Πράγας. Προκρίσεις για Σλόβαν Μπρατισλάβας, Μπεσικτάς, Στεάουα και Κοπεγχάγη.

Με δύο γκολ του Ρόζενμπεργκ, η Μάλμε ανέτρεψε το εις βάρος της 4-2 και πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σπάρτα Πράγας. Προκρίσεις για Σλόβαν Μπρατισλάβας, Μπεσικτάς, Στεάουα και Κοπεγχάγη.


Τα γκολ του Σουηδού στο 35′ και στο 55′ ήταν ότι χρειαζόταν η Μάλμε για να βρεθεί έναν γύρο μακριά από την παρουσία της στους ομίλους της διοργάνωσης, με τη Σπάρτα να ολοκληρώνει το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Βάχα στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων.


Η Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν η μοναδική φιλοξενούμενη στις ρεβάνς που πήρε την πρόκριση, αφού εκμεταλλεύτηκε το 2-1 της Σλοβακίας κόντρα στη Σερίφ Τιρασπόλ, μένοντας στο 0-0 στη Μολδαβία. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 56΄λόγω αποβολής του Μπλάνκο.


Παρά το ότι καρδιοχτύπησε, η Μπεσικτάς πήρε την πρόκριση απέναντι στη Φέγενορντ, νικώντας (και) στην Τουρκία με 3-1. Το σκορ για τους Τούρκους άνοιξε ο Μπα στο 28′, ενώ ο Μανού ισοφάρισε στο 74′ για τους Ολλανδούς, με το ενδεχόμενο της παράτασης να μοιάζει για λίγο αρκετά πιθανό (1-2 το πρώτο ματς). Την κατάσταση ξεκαθάρισε ο Μπα, που με δύο ακόμα τέρματα στο 80′ και στο 86′ έστειλε τη Μπεσικτάς στα πλέι οφ μες το εμφατικό 3-1.


Στο Βουκουρέστι, η Στεάουα μπήκε σαν γηπεδούχος στο γήπεδο και στο 39′ προηγήθηκε 2-0 της Ακτόμπε χάρη σε γκολ των Τσιπτσίου (3′) και Σταντσίου (39′). Το 2-2 του ματς του Καζακστάν έδινε σαφές προβάδισμα στους Ρουμάνους με την Ακτόμπε να μένει με δέκα παίκτες στο 57′ (δεύτερη κίτρινη ο Λογκβινένκο), καταφέρνοντας ωστόσο να μειώσει στο 85′ με τον Καπάτζε (2-1), χωρίς συνέχεια όμως.


Η Κοπεγχάγη βρίσκεται στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού το 0-0 της Ουκρανίας, διαδέχθηκε το 2-0 της Δανίας απέναντι στη Ντνιέπρ. Ο Κορνίλιους έβαλε μπροστά τους Σκανδιναβούς στο 36′ και ο Καντρί τελείωσε τη δουλειά στο 52′ (2-0).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.