ΑΠΟτρΕΛανε την Ευρώπη! (vid)

Ενας εκπληκτικός ΑΠΟΕΛ συνέχισε την προέλασή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, "κατάπιε" τους "δράκους' της Πόρτο με 2-1 και έκανε βήμα πρόκρισης στους "16".

Ενας εκπληκτικός ΑΠΟΕΛ συνέχισε την προέλασή του στο Τσάμπιονς Λιγκ, “κατάπιε” τους “δράκους” της Πόρτο με 2-1 και έκανε βήμα πρόκρισης στους “16”. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, χάρισε μαγικές στιγμές στους οπαδούς της με την τεράστια νίκη που πήρε και δίνει ελπίδες στο Κυπριακό ποδόσφαιρο για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Ο ΑΠΟΕΛ από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε τις διαθέσεις του, όμως στο 21′ η κεφαλιά του Αΐλτον σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 42′ όμως ήρθε η πρώτη μεγάλη στιγμή. Ο Αΐλτον κέρδισε πέναλτι από τον Μανγκάλα και το εκτέλεσε ο ίδιος βάζοντας φωτιά στο “ΓΣΠ”.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο ανέβασε την απόδοσή της και έψαξε στην ισοφάριση. Στο 87′ ο διαιτητής ανακάλυψε πέναλτι και ο Χουλκ δεν άφησε το δώρο να πάει χαμένο ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ωστόσο η νύχτα έμελλε να γίνει… μέρα στην Λευκωσία, από τους πανηγυρισμούς των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Κι αυτό γιατί στο 90′ ο Μαντούκα με ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 2-1 και έστειλε τους πάντες στα ουράνια. Πλέον το Κυπριακό συγκρότημα χρειάζεται μόλις δύο βαθμούς στα επόμενα δύο παιχνίδια του, προκειμένου να πανηγυρίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Πάρντο, Πάουλο Ζόρζε, Ολιβέιρα, Πουρσαϊτίδης, Νούνο Μοράις, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα, Ελιο Πίντο, Σολωμού, Αΐλτον (77′ Γιάχιτς), Τριτσκόφσκι (86′ Σολάρι)

Πόρτο (Βίτορ Περέιρα): Ελτον, Αλβαρο Περέιρα, Φουσίλο, Ρολάντο, Μανγκαλά, Μπελούτσι (76′ Ντεφούρ), Ζοάο Μουτίνιο, Φερνάντο (60′ Γκουαρίν), Κλέμπερ, Χουλκ, Βαρέλα (60′ Τζέιμς Ροδρίγκες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.