“Γιόβα”: “Μας δίνει αυτοπεποίθηση…”

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε πως το εκτός έδρας 1-1 με την Πόρτο δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε πως το εκτός έδρας  1-1 με την Πόρτο δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες του ΑΠΟΕΛ. «Αυτός ο βαθμός έχει μεγάλη σημασία, αν αναλογιστούμε ότι παίζαμε με την Πόρτο εκτός έδρας. Οι παίκτες μου έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι. Ήμασταν οργανωμένοι και η Πόρτο δεν έφτιαξε μεγάλες φάσεις. Εμείς ήμασταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, ενώ είχαμε και την ευκαιρία στο τέλος να πάρουμε τη νίκη» είπε ο Σέρβος τεχνικός.

Και πρόσθεσε:«Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου, γιατί παίξαμε με μια μεγάλη ομάδα και δίκαια πήραμε τον βαθμό. Μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πρώτοι με πέντε βαθμούς. Η βοήθεια του κόσμου μας ήταν πολύ μεγάλη. Είμαι σίγουρος πως άξιζε τον κόπο να έρθουν και να που έφυγαν χαρούμενοι».

Ο Γκουστάβο Μαντούκα δεν βιάζεται να πανηγυρίσει: «Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή από το ξεκίνημα ξέραμε πόσο δύσκολο παιχνίδι θα έχουμε μπροστά μας, όμως στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Ακόμα είναι νωρίς για πρόκριση, παρόλο που έχουμε δυο παιχνίδια εντός έδρας. Αν κερδίσουμε το επόμενο και ανέβουμε στους 8 ίσως μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο» τόνισε.  

Ο σκόρερ, Αΐλτον, επισήμανε: «Η ομάδα έκανε μια τεράστια προσπάθεια απόψε. Ήταν δύσκολη η αποστολή μας αλλά τα καταφέραμε και είμαι ευτυχισμένος. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Είχα καλό προαίσθημα γι’ απόψε γιατί ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας μας».

Ο Διονύσης Χιώτης είπε για τον τραυματισμό του: «Χτύπησα σε μια φάση στο ξεκίνημα. Οι τάπες ή το γόνατο του αντιπάλου με κτύπησαν στην βουβωνική χώρα. Συμβαίνουν αυτά… Το θετικό είναι ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Η ομάδα έχει δείξει ότι δεν έχει ταβάνι. Ο όμιλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.