“Περίπατο” η Τσέλσι κόντρα στην Γκενκ (vid)

Πιο εύκολα ακόμα και απ' ότι δείχνει το τελικό 5-0, η Τσέλσι επιβλήθηκε της Γκενκ στο Λονδίνο, σημειώνοντας τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Πιο εύκολα ακόμα και απ’ ότι δείχνει το τελικό 5-0, η Τσέλσι επιβλήθηκε της Γκενκ στο Λονδίνο. Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε από τον Ραούλ Μεϊρέλες μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ στο 11′ ο Φερνάντο Τόρες πέτυχε το 2-0 και παράλληλα σκόραρε μετά από περίπου 2,5 χρόνια στην κορυφαία διοργάνωση της Ηπείρου μας.

Μάλιστα ο Ισπανός που έδειξε πως… ξεμπούκωσε, στο 27′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι για την ομάδα του. Ο Ιβάνοβιτς στο 42′ σημείωσε το 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 72′ από τον Καλού.

ΤΣΕΛΣΙ:Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Ασλεϊ Κόουλ (78′ Φερέιρα), Νταβίντ Λουίζ, Μποσίνγκουα (78′ Άλεξ), Οριόλ Ρομέου, Λάμπαρντ (68′ Καλού), Μαλουντά, Ραούλ Μεϊρέλες, Τόρες, Ανελκά

ΓΚΕΝΚ:Κέτελες, Μασουερό (46′ Καμούς), Βάντεν Μπόρε, Ν’Γκόνγκα, Χάιλαντ, Τόζερ, Ντε Μπρούιν, Πούντιλ, Βόσεν (81′ Νουανγκανγκά) , Μπάρντα (71′ Ντουγκαρί), Μπούφελ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.