Ποτσετίνο: «Δεν είμαστε εμείς το φαβορί για το τρόπαιο»

Xαμηλούς τόνους κρατά ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά την πρόκριση της Παρί στα ημιτελικά.

H Παρί ΣΖ, μετά την Μπαρτσελόνα (στους «16»), χθες απέκλεισε και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν, έστω και αν έχασε (1-0) στο Παρίσι, αφού είχε νικήσει (3-2) στο Μόναχο την περασμένη εβδομάδα, στην πρώτη μεταξύ τους προημιτελική αναμέτρηση στο Champions League. 

«Δεν νομίζω ότι είμαστε το φαβορί για το Champions League. Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα στους «16». Κάναμε το ίδιο με την Μπάγερν σε αυτούς τους δύο αγώνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε γίνει φαβορί. Η Τσέλσι προκρίθηκε, αύριο (σ.σ: σήμερα) θα δούμε ποιος θα προκριθεί από τις, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι. Εχουν ίδιες πιθανότητες με εμάς για την τελική νίκη. Δεν έχω καμία προτίμηση για τον αντίπαλο (μεταξύ Σίτι και Ντόρτμουντ)», είπε μετά το τέλος του αγώνα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Εζησα ήσυχα το τέλος του αγώνα, φυσιολογικά. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα. Δεν αλλάξαμε το αρχικό μας τακτικό μας σχέδιο. Διορθώσαμε μόνο ορισμένα πράγματα που μας επέτρεψαν να αμυνθούμε πολύ καλύτερα. Ο Γκεγιέ ήταν μία μηχανή, ο Νταγκμπά έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο, είχε μπροστά του έναν πολύ σπουδαίο παίκτη (Κομάν)», πρόσθεσε. «Δεν νομίζω ότι έμαθα κάτι νέο από την ομάδα μου. Από τις πρώτες μέρες μου, η ιδέα ήταν να συμπεριφερόμαστε σαν ομάδα. Στο επιθετικό αλλά και στο αμυντικό επίπεδο. Αυτό καταφέραμε να κάνουμε», κατέληξε ο Αργεντινός προπονητής της Παρί ΣΖ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.