Τσέλσι: Ρίχνει τους τόνους ο Τόμας Τούχελ

Η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Πόρτο στη Σεβίλλη, στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League, όμως ο Τόμας Τούχελ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους.

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως παρά τη νίκη της ομάδας του, δεν έχει τελειώσει τίποτα και πως είναι νωρίς να μιλούν οι Λονδρέζοι για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός των “μπλε” του Λονδίνου δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Έχουμε κερδίσει πολλά παιχνίδια μαζί, έχουμε χάσει μαζί και τώρα ήμασταν ενωμένοι και είχαμε μια μεγάλη αντίδραση μετά την ήττα εναντίον του Γουέστ Μπρόμ. Αυτή η εμφάνιση μας φέρνει πιο κοντά, φέρνει αυτοπεποίθηση. Πραγματικά, εξαιρετικό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εναντίον μίας ισχυρής Πόρτο. Υπήρχαν πολλές στιγμές στις οποίες υποφέραμε αλλά το αποδεχτήκαμε, έτσι συμβαίνει σε αυτό το στάδιο του τουρνουά. Δείξαμε ένα καλό πνεύμα και έφτασε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Στη συνέχεια, ο Τούχελ συμπλήρωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρε ο Μάουντ. Είναι ένα πολύ σημαντικό γκολ, ένα εκτός έδρας γκολ, άνοιξε το παιχνίδι, ηρέμησε τα νεύρα όλων. Δεν ήταν ένα εύκολο σουτ, αλλά ήταν πολύ ακριβής και πήρε τη σωστή απόφαση τη σωστή στιγμή. Ήμασταν επίσης έκπληκτοι από το πόσο ήρεμος ο Τσίλγουελ μπροστά από την εστία, εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος των αντιπάλων. Ήταν εξαιρετικός, είναι ένας παίκτης που έχει τεχνική για να τελειώσει αυτές τις καταστάσεις. Είναι λίγο νωρίς για να σκεφτούμε τα ημιτελικά, τώρα σκεφτόμαστε την Κρίσταλ Πάλας και την Τρίτη θα επιστρέψουμε εδώ. Δεν είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε. Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα είναι η σωστή, δεν υπάρχει υπερβολικός ενθουσιασμός και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.