Μασάντο: «Μπορούμε να κερδίσουμε στην Ελλάδα»

Ο Πάουλο Μασάντο μιλώντας στα πορτογαλικά ΜΜΕ χαρακτήρισε άδικο το 1-1 του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα, αλλά τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πάουλο Μασάντο με δηλώσεις του στα πορτογαλικά ΜΜΕ χαρακτήρισε άδικο το 1-1 του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ», αλλά τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το  ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος μέσος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι της Τετάρτης, ωστόσο έδωσε τη γνώμη του στους συμπατριώτες του. Αναλυτικά:

Για το ματς και τη μάχη της πρόκρισης: «Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κάποιες λεπτομέρειες και αυτό έκανε τη διαφορά. Δουλεύουμε σκληρά στα κόρνερ, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ σαν κι αυτό.

Τώρα παίζουμε εντός έδρας, θέλουμε να δείξουμε άλλη εικόνα και να κερδίσουμε. Απ’ ότι δείξαμε μπορούμε να κερδίσουμε τη Μπενφίκα στην Ελλάδα. Οι φανατικοί οπαδοί μας θα βοηθήσουν».

Για τον Ρομπέρτο: «Δεν νομίζω ότι ο Ρομπέρτο ήταν νευρικός, λόγω όμως των όχι και τόσο καλών αναμνήσεων από το ”Ντα Λουζ” ίσως επηρεάστηκε λίγο».

Για τον Ιμπραΐμοβιτς και τα μπαράζ Μουντιάλ Πορτογαλίας – Σουηδίας: «Ο Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε τέσσερα γκολ και είναι απειλή για την Πορτογαλία. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και πρέπει να προσεχθεί. Αν θα κληθώ στην Εθνική; Πρώτα θέλω να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου στο γόνατο και θα δούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.