Η κλήρωση του Champions League και του Europa League στα κανάλια Novasports

Παρασκευή 21/3, 13:00 & 14:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Η «καρδιά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπάει στη Νιόν της Ελβετίας και τα κανάλια Novasports θα μεταφέρουν τον παλμό από την κλήρωση του Champions League και του Europa League! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 13:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε High Definition από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD την κλήρωση για την προημιτελική φάση του Champions League.

Στο δρόμο για τον τελικό της Λισαβόνας, στη κληρωτίδα θα μπουν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η κάτοχος του τροπαίου, Μπάγερν, η περσινή φιναλίστ Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι ισπανικές Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης οι αγγλικές Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι και η γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν.

Στις 14:00 θα ακολουθήσει η διαδικασία της κλήρωσης για την φάση των «8» του Europa League, της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, από όπου θα προκύψουν τα ζευγάρια με φόντο τον τελικό του Τορίνο.

Στη περιγραφή θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ η κλήρωση τόσο του Champions League, όσο και του Europa League θα καλυφθεί ζωντανά και από την Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους φιλάθλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.