Η κλήρωση του Europa League (14:00)

Παρακολουθείστε από τη Web TV του Novasports.gr σε live streaming, την κλήρωση του Europa League (14:00).

Παρακολουθείστε από τη Web TV του Novasports.gr σε live streaming, την κλήρωση του Europa League (14:00).

Στη Νιόν της Ελβετίας είναι στραμμένη η προσοχή των φιλάθλων, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των προημιτελικών του Champions League, καθώς επίσης και αυτά του Europa League. Θα προηγηθεί η κλήρωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τις ομάδες που πήραν την πρόκριση από τη φάση των «16» να μπαίνουν στην κληρωτίδα για να μάθουν τους αντιπάλους τους. Περιορισμοί δεν υπάρχουν σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης και μπορούν να κληρωθούν ομάδες από την ίδια χώρα. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι.

Οι πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 1 και 2 Απριλίου, ενώ οι επαναληπτικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 8 και 9 του ίδιου μήνα. Στις 22 και 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί αγώνες, με τους επαναληπτικούς να είναι προγραμματισμένοι για τις 29 και 30 του ίδιου μήνα. Ο εφετινός τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας.

Από εκεί και πέρα, στην κλήρωση του Europa Leauge θα πάρουν μέρος οι Άλκμααρ, Βαλένθια, Βασιλεία, Γιουβέντους, Λιόν, Μπενφίκα, Πόρτο και Σεβίλλη. Όπως και στο Champions League, έτσι και στο Europa League, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην κλήρωση αυτής της φάσης της διοργάνωσης. Οι πρώτοι προημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 3 και 10 Απριλίου με τους ημιτελικούς να διεξάγονται στις 24 Απριλίου και 1 Μαΐου. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στο Τορίνο στις 14 Μαΐου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.