«Χρυσάφι» για το Τσάμπιονς Λιγκ

Με δεδομένο ότι έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο στην Γαλλία, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν σχεδόν αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή τους και το ενδιαφέρον τους στην πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς λιγκ.

Με δεδομένο ότι έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο στην Γαλλία, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν σχεδόν αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή τους και το ενδιαφέρον τους στην πορεία της ομάδας στο Τσάμπιονς λιγκ. Με εντυπωσιακές εμφανίσεις και σταθερά καλή απόδοση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οι «πρωτευουσιάνοι» βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά και περιμένουν το επόμενο εμπόδιο προς τους ημιτελικούς.

Ενα από τα βασικά στοιχεία που έχουν φέρει την Παρί σ΄αυτό το σημείο, είναι ο πακτωλός χρημάτων που δαπανούν οι Καταριανοί ιδιοκτήτες, προκειμένου σε κάθε επίπεδο να υπάρχει το καλύτερο δυνατό, είτε σε έμψυχο, είτε σε άψυχο υλικό. Στο διάστημα που ηγούνται της Παρί Σεν Ζερμέν, οι δισεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες δεν φείδονται …εκατομμυρίων, ενώ δεν κρύβουν ότι στόχος τους είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς λιγκ.

Προς αυτήν την κατεύθυνση κι εφ΄όσον αληθεύει σχετικό δημοσίευμα της σημερινής «Equipe», η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, έχει υποσχεθεί το υψηλότερο πριμ που έχει δοθεί ποτέ στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, εφ΄όσον ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και η παρέα του, κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο, στον τελικό της 24ης Μαϊου.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, λοιπόν, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα, αποκαλύπτει, ότι μετά από σχετικές συζητήσεις που είχε ο υψηλόσωμος Σουηδός επιθετικός με τους διοικούντες την Παρί, εάν η ομάδα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, κάθε παίκτης θα εισπράξει ένα εκατομμύριο ευρώ. Αναμφισβήτητα και με δεδομένη την παγκόσμια οικονομική κρίση, πρόκειται για ένα ποσό που προκαλεί το κοινό αίσθημα, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα, αφ΄ενός την χαώδη διαφορά που υπάρχει στην κοινωνική διαστρωμάτωση της υφηλίου και αφ΄ετέρου ότι η έννοια της αξίας του χρήματος έχει χάσει το νόημα της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.