«Σωτήρας» Φαν Πέρσι

Πώς αντιμετωπίζει ο αγγλικός Τύπος την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί του Ολυμπιακού.

Πώς αντιμετωπίζει ο αγγλικός Τύπος την πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί του Ολυμπιακού.

manutd.com: «Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέτυχε χατ-τρικ και ενέπνευσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μία συναρπαστική νίκη με 3-0 επί του Ολυμπιακού που έστειλε τους Reds στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Από το 1984 είχε να ανατρέψει η Γιουνάιτεντ διαφορά δύο γκολ στην Ευρώπη.  Ο Φαν Πέρσι θα πάρει τα πρωτοσέλιδα, αλλά η εκπληκτική διπλή απόκρουση του Ντε Χέα στους Φουστέρ και Ντομίνγκεζ αποδείχτηκε εξ’ ίσου πολύτιμη. Στο τέλος η Γιουνάιτεντ πέρασε νευρικές στιγμές αλλά κράτησε το σκορ για μία περίφημη νίκη».

Guardian: «Ήταν μία νύχτα που ξεκίνησε με φήμες πως οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ ήταν έτοιμοι να κατεβάσουν το πανό ”The chosen one”, αλλά τελείωσε με τον Ντέιβιντ Μόγιες σε θέση δύναμης. Η ομάδα του έμαθε επιτέλους τι περιμένουν οι πάντες από αυτή. Ήταν η καλύτερη στιγμή της δύσκολης μέχρι τώρα θητείας του στη Γιουνάιτεντ. Ο Ολυμπιακός όμως ήταν πολύ ανοικτός στην άμυνα και ειδικά στο δεύτερο γκολ φάνηκε πολύ γενναιόδωρος».

Daily Mail: «Εύκολο σαν να λες, 1, 2, 3.  Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι πέτυχε χατ-τρικ και αφαίρεσε το βάρος από τους ώμους του Μόγιες».

Daily Mirror:
«RV3 (σ.σ.: λογοπαίγνιο με τα αρχικά του ονόματος του Φαν Πέρσι RVP). Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι χάρισε στη Γιουνάιτεντ μία από τις μεγάλες ανατροπές στο Τσάμπιονς Λιγκ και έσωσε τη σεζόν του Μόγιες. Οι πανηγυρισμοί όταν ο Ολλανδός διαιτητής σφύριξε τη λήξη τα έλεγαν όλα».

Telegraph: «Ο σωτήρας του Μόγιες. Ο Φαν Πέρσι ανέστησε τη σεζόν της Γιουνάιτεντ με ένα μαγικό χατ-τρικ, οδηγώντας την στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον Ντε Χέα, που έκανε μία σειρά επεμβάσεων, αρνούμενος στον Ολυμπιακό ένα γκολ που θα συγκλόνιζε την ομάδα του Μόγιες»

BBC: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχώρησε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ προσφέροντας ανακούφιση στον Ντέιβιντ Μόγιες».

Ιndependent: «Ο Φαν Πέρσι αφαιρεί την πίεση από τον Μόγιες με χατ-τρικ».

Τhe Sun: «Σωτήρας του Μόγιες με χατ-τρικ ο Φαν Πέρσι. Τώρα δεν μπορούν να τον απολύσουν».

Τhe Times: «Ο Φαν Πέρσι δίνει χρόνο στον Μόγιες».

Daily Star: «Η διάσωση του Ρόμπιν. Το χατ-τρικ του Ολλανδού ανεβάζει τον προπονητή του».

Ο διεθνής Τύπος

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αναφορές των sites εκτός Αγγλίας. Αναλυτικά:

Marca: «Ο Φαν Πέρσι στενοχώρησε τον Μίτσελ. Τρία γκολ από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι έβαλαν τέλος στην πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League».

As: «Ο Φαν Πέρσι έκανε την ανατροπή για την Γιουνάιτεντ με χατ τρικ. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έχασε αρκετές ευκαιρίες μπροστά σε έναν μεγάλο Ντε Χέα».

Gazzetta dello Sport: «Τριπλός Φαν Πέρσι, η Μάντσεστερ Γ. απέκλεισε τον Ολυμπιακό. Μία βραδιά επιπέδου Γιουνάιτεντ, μία από τις λίγες καλές βραδιές σε μια άθλια σεζόν για τους Κόκκινους Διάβολους.

Tuttosport: «Καθάρισε ο Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός είναι ο ήρωας της Μάντσεστερ Γ. καθώς χάρισε μια μαγική βραδιά πετυχαίνοντας χατ-τρικ».

L’ Equipe: «Ο Φαν Πέρσι έσωσε την Γιουνάιτεντ. Με πολύ καλή εμφάνιση και χατ τρικ από τον Ολλανδό οι Κόκκινοι Διάβολοι πέτυχαν ευρεία νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League».

uefa.com: «Το τρεμπλ του Φαν Πέρσι προκαλεί ανατροπή της Γιουνάιτεντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.