Πουρσανίδης: «Δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα»

Ο Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε ότι δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε ότι δεν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πονάει πολύ το σημερινό γιατί έτσι όπως είδα εγώ δεν περνάει η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία παιχνίδια ήταν πολύ καλός. Ξεκινώντας το παιχνίδι είδαμε μία Μάντσεστερ με πολλά νεύρα και δεν ξέρω αν ήταν το πέναλτι και από δύο στημένα και χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση η Μάντσεστερ αποκλείεται ο Ολυμπιακός. Δεν πρέπει να πανικοβληθεί ο Ολυμπιακός αλλά δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει άλματα, έκανε την ομάδα γνωστή παντού και καταλαβαίνεις πόσο καλή ομάδα είναι ότι βλέπεις την Μάντσεστερ να είναι πανικοβλημένη και η επιβράβευση είναι η αντίδραση του κόσμου που επευφημούσε τους παίκτες. Ήταν ένα ξερό γκολ, χωρίς να υπάρχουν οι φάσεις και η απαιτούμενη πίεση. Τα σημεία χρονικά που μπήκαν τα γκολ ήταν άσχημα αλλά ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε να προσπαθεί. Μου θύμισε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βέλγιο και κάπως έτσι ήταν και η Μάντσεστερ σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.