Σβήνουν τα όνειρα τίτλου για την ΑΕΛ

Δικό της παιχνίδι έχασε η ομάδα της Λάρισας.

Σημαντική νίκη πέτυχε η Νίκη Βόλου απέναντι στην ΑΕΚ Β‘, στην τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ του Α’ ομίλου της Super League 2. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου νίκησε με 1-0 τους “κιτρινόμαυρους” με γκολ του Ραφαήλ Πέττα στο 28′.

Η ομάδα του Βόλου έφτασε τους 20 βαθμούς, προσπερνώντας την Ένωση, που έμεινες στους 18.

Νίκη Βόλου(Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλλης, Τοπαλίδης, Στίκας, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Κάσσος, Λιταίνας, Παναγιωτίδης, Κρητικός, Πέττας

ΑΕΚ Β‘ (Κόυστας): Γκίνης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Γιαννούλης, Λαμαράνα, Ρουκουνάκης, Τζούντα Γκαρσία, Μαχαίρας, Ζίνι, Θεοδωρίδης

Στο άλλο παιχνίδι για τα πλέι οφ προβιβασμού, με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μακεδονικός έκανε την ολική ανατροπή και κέρδισε με 3-2 της Λάρισας μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι. Οι βυσσινί έμειναν στους 28 βαθμούς και είναι στο -7 από τον Λεβαδειακό στα playoffs του Α’ ομίλου της Super League 2, έχοντας παιχνίδι παραπάνω.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με δυο γκολ. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Παπαγεωργίου που βρήκε δίχτυα στο 5′ και στο 15′.

Ο Μακεδονικός απάντησε με τον Χερίδη στο 42′, ενώ στο 55′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον ίδιο σκόρερ. Το τελικό 3-2 ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σιμόνι.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Γρομητσάρης, Χασάνογλου, Πέδρο Λούκας, Λυμπεράκης, Λεωνιδόπουλος, Παναγιωτούδης, Κουλούρης (56′ Μπουλάτοβιτς), Χάσεκ, Ζαφειράκης, Χερίδης (56′ Σιμόνι).

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδάνος, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Στίνα (61′ Αντράντα), Θωμαΐδης, Κοσσουνού (61′ Πεντρόσο), Φατάι, Κ. Παπαγεωργίου (76′ Βλιώρας), Μαυριάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.