Καλλιθέα-Παναθηναϊκός Β’ 3-0: Το “τελείωσε” μέσα σε 5 λεπτά!

Άνετη νίκη της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο επί του Παναθηναϊκού Β' για την 14η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Super League 2.

Καλλιθέα και Παναθηναϊκός Β’ αναμετρήθηκαν  στο Ελ Πάσο για την 14η αγωνιστική του Νότιου Ομίλου της Super League 2. Με δύο γκολ μέσα σε 5 λεπτά, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι και με τελευταίο χτύπημα στις καθυστερήσεις επικράτησαν με 3-0 και επανήλθαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση οι “πράσινοι” που έμειναν από το 21′ με 10 παίκτες.

Στους 30 βαθμούς έφτασε η ομάδα της Καλλιθέας, που είχε ένα εύκολο απόγευμα και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Νότιου Ομίλου, λίγες μέρες πριν τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Στους 11 βαθμούς παρέμεινε ο Παναθηναϊκός Β’, που συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοσή του και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς

Όλο το παιχνίδι κρίθηκε μέσα σε 6 περίπου λεπτά. Στο 21’ ο Παναθηναϊκός Β’ θα μείνει με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Τουρκοχωρίτη. Δύο λεπτά μετά, ο Κυνηγόπουλος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 27’ ο Λουκίνας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και ουσιαστικά κλείδωσε το παιχνίδι για το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Βασιλόγιαννης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.