Super League 2: Άνετη νίκη με 10 παίκτες για την Καλαμάτα, μεγάλη απόδραση για την Κοζάνη

Η Καλαμάτα επικράτησε εύκολα του Τηλυκράτη (4-0) παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα από νωρίς, ενώ η Κοζάνη πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Καμπανιακό (1-0).

Η Καλαμάτα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας και πήρε μια εύκολη νίκη (3-0) παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με 10 παίκτες για σχεδόν 60 λεπτά παιχνιδιού.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ακόστα στο 30′. Έξι λεπτά μετά ο Δημόπουλος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Το γεγονός αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει ιδιαίτερα το σύνολο του Μάκη Χάβου που αύξησε το προβάδισμα του στο 69ο λεπτό με τον Πασά. Στο 75′ ο Κωστούλας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της «μαύρης θύελλας» γράφοντας το τελικό 4-0.

Με τη νίκη της αυτή η Καλαμάτα έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Β’ Ομίλου της Super League 2 τα Χανία με παιχνίδι περισσότερο, ενώ ο Τηλυκράτης παρέμεινε μόλις 9ος στους 6 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο η Κοζάνη πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Καμπανιακό στη Θεσσαλονίκη.

Σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι η Κοζάνη είχε ελαφρώς την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο 48ο λεπτό η γηπεδούχος ομάδα του Καμπανιακού έμεινε με 10 παίκτες έπειτα από αποβολή του Έππα. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ νίκης στο 82′ με τον Καλλέργη και πανηγύρισαν ένα σημαντικό τρίποντο εν όψει συνέχειας.

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη με αυτήν της τη νίκη ανέβηκε στους 13 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΛ στον Α’ Όμιλο της Super League 2. Από την άλλη ο Καμπανιακός παρέμεινε στους 6 βαθμούς και την 7η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.