Μακεδονικός – Αλμωπός Αριδαίας 1-0: Ο Τσουκάνης λύτρωσε τους γηπεδούχους με buzzer beater στο 94′

Νίκη για τον Μακεδονικό χάρη σε γκολ του Τσουκάνη.

Ο Μακεδονικός υποδέχτηκε τον Αλμωπό Αριδαίας με το ματς να λήγει 1-0. Σκόρερ ο Τσουκάνης με γκολ αμέσως μετά από το άστοχο πέναλτι στο 94ο λεπτό.

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πέναλτι του τερματοφύλακα του Αλμωπού στον Σαραντίδη στο 92′. Ο Σαραντίδης ήταν ο μοιραίος μέχρι εκείνη την ώρα για τους γηπεδούχους μιας και είχε αγγίξει το γκολ στο 89′, αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά όμως πήρε το πέναλτι και το γκολ του Τσουκάνη έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Μακεδονικό.

Οι δύο ομάδες που είναι κοντά στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 2 (7η και 9η θέση, οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι αντίστοιχα) προέρχονταν από ισοπαλίες. Ο Μακεδονικός είχε φέρει 1-1 με τον Θεσπρωτό στο ντεμπούτο του νέου του προπονητή, Άγγελου Ζαζόπουλου ενώ ο Αλμωπός κόλλησε στο 0-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’. Βαθμολογικά και οι δυο τους δεν φαίνονται να κινδυνεύουν για πτώση, αλλά δεν κατάφεραν να διεκδικούν και την άνοδο στην Stoiximan Super League.

Μακεδονικός (Ζαζόπουλος): Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μιλισάβλιεβιτς (64′ Λεωνιδόπουλος), Σιμόνι (64′ Σαραντίδης), Μπρατσιάνι (64′ Χασάνογλου), Σιατραβάνης, Ζαφειράκης (80′ Τσιλιγκίρης), Τσουκάνης, Λισγάρας, Γκέντσογλου (83′ Γαρύφαλλος), Παναγιωτούδης

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Παρασκευάς, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Κέρθι, Έππας (60′ Ασλαμπάλογλου), Μακρυδάκης (74′ Πέλκας), Παπαδόπουλος (90′ Ρίβας), Ταχματζίδης (60′ Τσιπούρας), Πέττας (90′ Πατρινός)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.