ΠΑΟΚ Β’: Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Γιάννης Μανωλιούδης

Δικογραφία σχημάτισε το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης για το περιστατικό που συνέβη ξημερώματα Κυριακής

Σοβαρό επεισόδιο εις βάρος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Β’, Γιάννη Μανωλιούδη συνέβη ξημερώματα Κυριακής στην πύλη του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπός του, Διονύσης Γιαννόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Metropolis fm 95,5”: «Ενημερωθήκαμε το βράδυ από τους γονείς, είναι από το Ρέθυμνο. Δέχθηκε απρόκλητη σωματική επίθεση σε νυχτερινή έξοδο, είχαν άδεια και το θέμα είναι προς διερεύνηση.Για το περιστατικό έχει κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και θα εκδικαστεί το πρώτο 15ημερο του Νοεμβρίου. Η επίθεση έγινε κοντά στην πύλη του λιμανιού και γι’ αυτό η υπόθεση βρίσκεται στην αρμοδιότητα των λιμενικών αρχών. Δέχθηκαν επίθεση από μια παρέα 6 ατόμων περίπου, εκ των οποίων δύο συνελήφθησαν».

Για να προσθέσει: «Ήταν μια παρέα 4-5 ατόμων και την ώρα που πήγαν να πάρουν το αυτοκίνητο δέχθηκαν την επίθεση από την άλλη παρέα. Στη διασκέδαση όλα ήταν απόλυτα ήρεμα. Δεν είχε γίνει κάτι πριν. Έδωσε μια πρώτη κατάθεση, αλλά δεν ήταν σε θέση να πει πολλά λόγω της κατάστασής του, είχε υποστεί διάσειση».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται κι όπως σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος: «Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο. Έχει ήδη ένα κάταγμα στο ζυγωματικό και θα γίνει αξιολόγηση αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Έχει κλείσει το ένα του μάτι και  έχει χτυπήματα στο κεφάλι. Ο άλλος φίλος από την παρέα νοσηλεύεται με πιο ελαφριά τραύματα. Του δάγκωσαν το αυτί και το δάχτυλο! Θέλουμε να δούμε αν υπάρχει θέμα κινήτρου λόγω της ποδοσφαιρικής του ιδιότητας. Δεν παραλάβαμε όλο το φάκελο της δικογραφίας. Έχει γίνει στις 4 τα ξημερώματα το περιστατικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.