Αναγέννηση Καρδίτσας-ΑΕΛ 2-3: Γλυκό φινάλε με Γλυνό! (hls)

Εξαιρετικά σημαντική νίκη πήρε η ΑΕΛ σήμερα (19/3) στην Καρδίτσα, κόντρα στη Αναγέννηση, με γκολ του Γλυνού στο τέλος της αναμέτρησης και συνεχίζει το κυνήγι της Βέροιας στην κορυφή της βαθμολογίας της SL2

Νικήτρια στον αγώνα με φινάλε θρίλερ που διεξήχθη σήμερα (19/3) στην Καρδίτσα, μεταξύ της Αναγέννησης και της ΑΕΛ, αναδείχτηκε η ομάδα της Λάρισας με σκορ 2-3! Οι “βυσσινί” πήραν εξαιρετικής σπουδαιότητας νίκη, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της SL2, καθώς έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της Βέροιας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ανεβαίνοντας στο 50 βαθμούς, έναντι 58της πρωτοπόρου.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με τον Όγκμποε. Στο 21ο ο Νικολιάς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «βυσσινί», κάνοντας το 0-2. Η αποβολή του Λαρέα στο 37ο, μάλιστα, έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των γηπεδούχων. Στο 38ο, οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε πέναλτι και δεν έκαναν το 0-3. Εκτελεστής ήταν ο Κολομπίνο, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια αυτή κατέληξε στα χέρια του Γκέκα.

Οι γηπεδούχοι, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, αντεπιτέθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και στο 73ο με τον Πλέγα μείωσαν σε 1-2. Στο 88ο έφεραν τοματς στα ίσα, με τον Μπαντιμπαγκά, που έκανε το 2-2. Το ματς πήρε κυριολεκτικά φωτιά στο χρονικό διάστημα έως τη λήξη του!

Ο Σπύρος Γλυνός στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να λυτρώσει τους “βυσσινί”. Με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 2-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το γκολ υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δυο πλευρές, και χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν στον πάγκο τον προπονητή της ομάδας, Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος είναι σε καραντίνα, καθώς χτυπήθηκε από κορωνοϊό τις προηγούμενες ημέρες.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Τσακμακίδης): Γκέκας, Καρανίκας (39′ Κουτρομάνος), Γκόλιας (81′ Πολίτης), Λαρέα, Σταμόπουλος, Δημούτσος (39′ Γκίνη), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59′ Μπαντιμπανγκά), Μπραμπίγια (81′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου (81′ Μιλτιάδης), Όγκμποε, Νικολιάς (53′ Γλυνός), Μαυριάς (90′ Τσουμάνης)





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.