ΑΕΚ Β’: Μέσα Λάτσι – Μιτάι, εκτός ο Μπακάκης με Καραϊσκάκη

Έτοιμη η ομάδα του Σωκράτη Ορφυδόπουλου για την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη Άρτας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη Super League 2.

Ο Σωκράτης Ορφυδόπουλος μέτρησε αρκετές επιστροφές για το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη Άρτας. Οι διεθνείς Μιτάι, Λάτσι, Αγγελόπουλος, Χροστόπουλος και Γερολέμου είναι στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το τρίτο ματς της Super League 2.

Αντίθετα εκτός έμειναν ο τραυματίας Γιανίς Αμούρ, αλλά και ο Ραντόνια για προληπτικούς λόγους. Όσον αφορά την απουσία του Μιχάλη Μπακάκη από την αποστολή, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δεν είναι απαραίτητο ότι θα βρίσκεται σε κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ Β΄. Παράλληλα δεν τίθεται θέμα επιστροφής στην πρώτη ομάδα

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΚ Β‘ και Καραϊσκάκη είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (20/11, 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

Αναλυτικά η αποστολή:

Χατζηεμμανουήλ, Αγγελόπουλος, Λάτσι, Παρράς, Μιτάι, Μπούσης, Κορνέζος, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Γκολφίνος, Ευθ. Χριστόπουλος, Γιούσης, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.