ΑΕΚ Β’-Καλαμάτα 1-0: Δύσκολα μεν, νίκησε δε

Η β' ομάδα της ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να αρχίσει με νίκη το πρωτάθλημα της Super League στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 85ο λεπτό ο Ευθύμης Χριστόπουλος.

Με εκλεκτούς… θεατές διεξήχθη η αναμέτρηση της ΑΕΚ Β’ με την Καλαμάτα. Μεταξύ άλλων στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Σπάτων βρέθηκε ο προπονητής της πρώτης ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης αλλά και οι Κονέ, Παπαδημητρίου.

Η Ένωση δεν έθελξε με την απόδοση της αλλά στο τέλος αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα και αυτό έγραψε… 1-0 χάρη σε γκολ του Ευθύμη Χριστόπουλου στο 85ο λεπτό.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση αλλά δεν βρήκε κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η Καλαμάτα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 85′ η φάση του ματς με το γκολ των «κιτρινόμαυρων». Ο Κοσίδης έστρωσε για τον Μιτάι ο οποίος με ωραίο σουτ σημάδεψε τη συμβολή των δοκών του Ταΐρη. Ένα λεπτό μετά ο Μιτάι έβγαλε ωραία κάθετη για τον Χριστόπουλο, Παπατόλιος και Ταΐρης μπερδεύτηκαν και ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πετάχτηκε και με προβολή άνοιξε το σκορ. Η ΑΕΚ κράτησε τη νίκη ως το τέλος με τον Χατζηεαμμανουήλ να σταματά τον Μαρκόφσκι σε τετ-α-τετ στο 90+3′!

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Κορνέζος, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπακάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης, Γερολέμου(80′ Μουστακόπουλος), Γιούσης(80′ Ε. Χριστόπουλος), Ιατρούδης(60′ Κοσίδης), Μιτάι

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης(45+1′ Αναστασόπουλος), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης, Ματέους, Παυλίδης, Τάτος(79′ Νάνι), Κόκκορης, Λουκίνας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.