«Κρητικός» και επίσημα ο Ζορό

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Μάρκο Ζορό, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η κρητική ΠΑΕ. «Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ», το σχόλιο του 29χρονου αμυντικού.

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Μάρκο Ζορό, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη η κρητική ΠΑΕ. Ο 29χρονος διεθνής αμυντικός με την Ακτή Ελεφαντοστού  βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης και αφού συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία χρόνια είναι από σήμερα ο Marco Andre ZORO Kpolo, όπως είναι το πλήρες όνομα του.

Ο γεννηθείς στις 27 Δεκεμβρίου 1983 αμυντικός από την Ακτή Ελαφαντοστού, έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό παίζοντας 4 χρόνια στην Σαρλενιτάνα (1999-03) με 42 συμμετοχές, έπειτα «μετακόμισε» στην Μεσίνα για 5 σεζόν (2003-2007) με 105 συμμετοχές και 5 γκολ. Από τις πέντε χρονιές στην Μεσίνα, οι τρεις ήταν στην Α’ Εθνική Ιταλίας με 73συμμετοχές και 3γκολ.

Έπειτα ακολούθησε η μεταγραφή του στην Μπενφίκα για δύο χρόνια (1007-09), ακολούθησαν οι Βιτόρια Σετουμπάλ και η Ουνιβερτιτάτε Κραϊόβα, (με την ομάδα της Ρουμανίας έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στην Γαλλική Αντζέ με 40 συνολικά συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Ζορό είναι διεθνής από το 2003 με την Ακτή Ελεφαντοστού έχοντας 22 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 2 γκολ».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ζορό δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την μεταγραφή μου στην ιστορική ομάδα του ΟΦΗ και από το γεγονός ότι θα έχω για συμπαίκτες του Γκαλέτι και Ζε που είναι παγκόσμιας κλάσης. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μάνθο Πουλινάκη για τις προσπάθειες που έκανε και την δυνατότητα που μου δίνει να αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να τον δικαιώσω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω επίσης να υποσχεθώ στους φιλάθλους ότι σε κάθε ματς θα δίνω τα πάντα για να είναι ικανοποιημένοι. Έχω μάθει και έχω δει από βίντεο ότι ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ιδιαίτερα ένθερμος και θα κάνω τα πάντα για να είναι χαρούμενοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.