“Δεν είναι η παραμονή ο στόχος μας”

Ο Καραγεωργίου τόνισε πως ο Εργοτέλης δεν είχε φρεσκάδα άλλων παιχνιδιών απέναντι στον Ατρόμητο. Παράπονα από Δώνη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως ο Εργοτέλης δεν είχε φρεσκάδα άλλων παιχνιδιών απέναντι στον Ατρόμητο.

«Ο Ατρόμητος δεν μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και όλα αυτά μας ανάγκασαν στο να μην πάρουμε μία νίκη για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Οι δημοσιογράφοι όταν κερδίζουμε μου λέτε για την Ευρώπη και όταν χάνουμε ότι κινδυνεύουμε. Ας τα αφήσουμε αυτά. Ο Εργοτέλης δεν θα κινδυνεύσει γιατί είναι καλύτερος από τις άλλες ομάδες. Δεν είναι η παραμονή ο στόχος μας».

«Κάποιοι παίκτες όπως ο Μπέτο και ο Ολίσε προέρχονται από μεγάλη αποχή και δεν μπορούσαν να κρατήσουν καλό ρυθμό. Τέσσερις παίκτες έπαιξαν τρία συνεχόμενα παιχνίδια και δεν έχουμε αυτή την δυνατότητα, του να παίζουμε σε τέτοιους ρυθμούς. Δεν υπήρχε η φρεσκάδα και η ζωντάνια για να ολοκληρώσουμε όπως έπρεπε παιχνίδι. Γι’ αυτόν τον λόγο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Υπό άλλες συνθήκες θα παίζαμε καλύτερα. Αυτό μας επηρέασε πάρα πολύ. Όμως, έγινε μία προσπάθεια κι αυτό δεν είναι αμφισβητήσιμο, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος ο τεχνικός του Εργοτέλη αναφέρθηκε και στα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου: «Αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, είναι αυτοί που έχουν την δυνατότητα. Οι πρόεδροι των ομάδων και κυρίως των μεγάλων για να πάει καλύτερα το ποδόσφαιρο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Πολλά παράπονα έκανε από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης. «Θα ήθελα να πω κάτι και να αναφερθεί από τα Μέσα. Δεν γίνεται από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το Κύπελλο να μην υπάρχει ισοτιμία. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μία ημέρα παραπάνω να ξεκουραστεί και όλοι ξέρουν πόσο σημαντικό είναι αυτό στις ημέρες μας. Κάναμε αίτημα να αγωνιστούμε Σάββατο αλλά απορρίφθηκε. Την ώρα που άλλες ημέρες ένας αγώνας είχε οριστεί για τις τρεις το μεσημέρι και διεξήχθη τελικά απόγευμα, είναι απαράδεκτο να μην μπορούμε να αλλάξουμε μία ημέρα ενός αγώνα. Η διοργανώτρια αρχή είναι απαράδεκτη. Το Σάββατο είδαμε μία ομάδα που αγωνίστηκε με όλους τους αναπληρωματικούς», είπε χωρίς να την κατονομάσει.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα: «Είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός από την άποψη ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα πολύ σημαντικό λεπτό. Από την στιγμή που παλεύουμε για την παραμονή πλέον όλοι οι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και το θετικό είναι ότι έχουμε αρκετά παιχνίδια στο γήπεδό μας, όπου ελπίζουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας απομακρύνουν από τις τελευταίες θέσεις».

«Ο Ατρόμητος και ο Εργοτέλης αγωνίζονται πάρα πολύ καλά και είναι άδικα τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. Σχετικά με τον Καμαρά τον τιμώρησα με τον αποκλεισμό από την αποστολή, ενώ πλήρωσε και χρηματικό πρόστιμο στην διοίκηση», κατέληξε ο τεχνικός του Ατρομήτου.

*Την ώρα που οι περίπου 15-20 οπαδοί του Ατρόμητου, έφευγαν από το «Παγκρήτιο», 30 άγνωστοι τους επιτέθηκαν με λοστούς και μαχαίρια. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να κλαπούν τα πανό της ομάδας του Περιστερίου ενώ δύο από αυτούς τραυματίστηκαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.