Διπλό για Ευρώπη (video)

Σαν σίφουνας πέρασε από την Κέρκυρα ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος επικράτησε των Φαιάκων με 3-1, σημειώνοντας το 5ο του φετινό εκτός έδρας "τρίποντο".

Σαν σίφουνας πέρασε από την Κέρκυρα ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος επικράτησε των Φαιάκων με 3-1.Με το 5ο τους διπλό στο φετινό πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι του  Βόλου σκαρφάλωσαν έστω και προσωρινά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, παρέταξε την Κέρκυρα ουσιαστικά με 4-1-4-1. Ο Κωνσταντόπουλος ήταν στο τέρμα και στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά) οι Κοντοδήμος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο. Ο Γραμμόζης ήταν ο συνδετικός κρίκος άμυνας και μεσαίας γραμμής, την οποία στελέχωναν οι Μαζνόφ, Στολτίδης, Καλατζής, Ρίκκα. Προωθημένος ήταν ο Φλαβίνιο.

Από την άλλη πλευρά ο Μάκης Κατσαβάκης, παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1. Ο Γιακούποβιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ ο Σέλεζι, αριστερό ο Ζαραδούκας και κεντρικό δίδυμο οι Ντολεζάι, Σανκαρέ. Αμυντικά χαφ ήταν οι Μητρόπουλος, Καπετάνος και στο κέντρο, αριστερά ο Μόνχε, δεξιά ο Ουμπίντες, κεντρικός ο Ακόστα και στην επίθεση ο Σολάκης.

Με το ξεκίνημα του αγώνα πάντως, φάνηκαν οι διαθέσεις των παικτών της ομάδας της Μαγνησίας. Κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο και από την στιγμή που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με την συμπλήρωσε 5 λεπτών αγώνα, τα πράγματα απλουστεύτηκαν.

Η τετράδα Σολάκη, Μπρέσκα, Ουμπίντες, Μόνχε, έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να φτάσει ο Ολυμπιακός σε δεύτερο γκολ και πάλι με τον Σολάκη.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, ο Μάριο Μπρέσκα έβαλε την υπογραφή του φαρδιά πλατιά στον αγώνα, σημειώνοντας ένα εκπληκτικό γκολ στο 27′ Από την γωνία της μεγάλης περιοχής, έστειλε την μπάλα στο απέναντι δοκάρι του Κωνσταντόπουλου και σημείωσε το 0-3. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το προβάδισμά τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα. Ο Καλατζής στο 50′ κατάφερε να μειώσει σε 1-3, όμως η μεγάλη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 61′. Ο Στολτίδης σούταρε, ο Γιακούποβιτς ήταν εξουδετερωμένος, όμως ο Σολάκης (που αναδείχθηκε μορφή του αγώνα), κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα.

Από κει και πέρα η Κέρκυρα πήρε τα ηνία του αγώνα, έχασε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να μειώσει ακόμα περισσότερο και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς. Το τελικό σκορ δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την μεγάλη νίκη.

Η εξέλιξη του αγώνα

90’+4 Λήξη του ματς
90+4
ευκαιρία με το Μαζνόφ για την Κέρκυρα


90′ Τεσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων


86′ δυνατό σουτ του Μαζνόφ απο μακριά, έπεσε ο Γιακούποβιτς και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα


80′ Ο Ακόστα στη θέση του Μόνχε


76′ Σέντρα του Κοντοδήμου απο αριστερά, κεφαλιά του Γιάντση στη μικρή περιοχή,μπλόκαρε ο Γιακούποβιτς


73′ Τσίγκας στη θέση του Φλαβίνιο


69′ Μαρτίν στη θέση του Σολάκη


61′ Μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα με το Σολάκη να διώχνει στη γραμμή το σουτ του Στολτίδη απο πολύ κοντά


55′ Ρόκας στη θέση του Μπρέσκα


54′ Κίτρινη στο Ζαραδούκα


50’Γκοοολ!!! 1-3. Σέντρα του Γκουστάβο απο δεξιά, κεφαλιά του Καλαντζή που πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα


46′ Ο Γιάντσης στη θέση του Ρίκκα


46′ Έναρξη Β’ ημιχρόνου


45’+1 Λήξη πρώτου ημιχρόνου


45′ Ενα λεπτο οι καθυστερήσεις


43’Κίτρινη στο Γραμμόζη


38′ Φάουλ του Ούμπιντες, κεφαλιά προς τα πίσω του Μόνχε, προ του Σανκαρέ που περίμενε την μπάλα σε άδειο τέρμα ο Κοντοδήμος έδιωξε


33′ Φάουλ του Καπετάνου απο αριστερά, κεφαλιά του Ντολεζάι στα χέρια του Κωνσταντόπουλου


30′ Ευκαιρία του Ολυμπιακού σε σουτ του Μπρέσκα σε κόρνερ ο Κωνσταντόπουλος


27′ Γκοοολ!!! 0-3 με τον Μπρέσκα. Καταπληκτικό γκολ του Μπρέσκα με σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο απέναντι γάμα του Κωνσταντόπουλου


23′ Γκοοοολ!! 0-2 και πάλι Σολάκης. Σέντρα του Μόνχε, ο Μπρέσκα έφυγε απο κανονική θέση απο δεξιά, μπήκε στην περιοχη και αφου εξουδετέρωσε και τον Κωνσταντόπουλο πάσαρε στον Σολάκη ο οποίος σε άδειο τέρμα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα


 
20′
καλό φάουλ του Ούμπιμιντες απο αριστερά, η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε άουτ


18′ Σουτ του Ούμπιντες άουτ


15′ Συμπληρώθηκαν 15 λεπτά παιχνιδιού με τις δυο ομάδες να έχουν πολυ καλό ρυθμό και την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω


8′ Δυνατό σουτ του Καπετάνου, προβολή του Ντολεζάι απο τη μικρη περιοχή η μπάλα κατεληξε στο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου


4′ Γκοοοολ!! 0-1 ο Ολυμπιακός Βόλου. Κόρνερ του Ούμπιντες απο αριστερά, κεφαλιά Σολάκη απο τη μικρή περιοχή στα δίχτυα


1′ ‘Εναρξη αγώνα

Γήπεδο:Κέρκυρας
Διαιτητής: Βοσκάκης
Βοηθοί: Βασιλειάδης,Κωστάρας
4ος :Δελφάκης

Κέρκυρα( Μπόζινταρ Μπάντοβιτς):Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Στολτίδης, Καλαντζής, Φλαβίνιο(73 Τσίγκας), Ρίκκα(46’Γιάντσης), Γραμμόζης, Μαζνόφ
Στον πάγκο: Σιαράβας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Χαμπλ, Μακρής

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης):Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας Μητρόπουλος, Καπετάνος, Ουμπίντες, Μπρέσκα(55’Ρόκας), Μόνχε(80 Ακόστα), Σολάκης(69’Μαρτίν)
Στον πάγκο:Ρόκα, Ακόστα, Νέμεθ, Γκότοβος, Μπερτόλντι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.