Tσιώλης: “Στόχος τα πλέι-οφ”

Ο Σάκης Τσιώλης αποκάλυψε ότι ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι να μπει στα πλέι-οφ

Ο Σάκης Τσιώλης αποκάλυψε μετά το 1-1 με τον Ηρακλή ότι ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι να μπει στα πλέι-οφ. «Είναι πολύ σπουδαίο και μεγάλο να μπεις στα play off και δεν μπορεί να επιτευχθεί τόσο εύκολα. Πρόκειται για μεγάλη διάκριση αλλά όπως εμείς, έτσι και αντίπαλοί μας θα δυσκολευτούμε να κατακτήσουμε την πέμπτη θέση. Ο πιο τυχερός και ο πιο δυνατός θα μπει στην πεντάδα. Εμεις θα δώσουμε μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή» είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Ηρακλή, είπε: «Δώσαμε μάχη. Τα παιδιά πήγανε καλά στο πρώτο ημίχρονο και χωρίς να είμαστε καλοί είχαμε 3-4 ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Ήρθε η φάση του πέναλτι και μας ισοφάρισε ο Ηρακλής. Δεν είπα ποτέ να γυρίσουμε πίσω, απλώς παίζει και ο αντίπαλος μπάλα. Ο Ηρακλής όταν έκανε βαθιές πάσες εμείς έπρεπε να διώχνουμε και μετά ίσως έπρεπε να έχουμε καλύτερο πάσινγκ-γκέιμ” τόνισε. 

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ικανοποιημένος από το βαθμό που πήρε ο Ηρακλής στο “Πανθεσσαλικό”. «Πήραμε έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που προέρχεται από καλά αποτελέσματα και είναι σε καταπληκτική φόρμα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Κινδυνεύσαμε στις αντεπιθέσεις, εκεί που ο Ολυμπιακός Βόλου είναι καλός. Στην πρώτη ζώνη, είχαμε χαρακτηριστική άνεση, όμως στην αντίπαλη περιοχή δεν είχαμε την απαραίτητη ηρεμία. Κάναμε λάθη και είχαμε αργή σκέψη για αυτό και δεν γίναμε επικίνδυνοι», είπε ο Παράσχος.

Και πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε καλή μπάλα με τις ευκαιρίες να ανήκουν στον Ολυμπιακό βόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου κλείστηκε πίσω και μας έδωσε χώρους. Εμείς ρισκάραμε, κερδίσαμε το πέναλτι και ευτυχώς πήραμε τον πολύτιμο βαθμό». Ο Παράσχος είχε παράπονα από ορισμένες παίκτες του: «Δεν ήταν μόνο ο Γιάκομπ. Ήταν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν ήταν καλοί. Θεαματικές αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν. Οι καινούριοι παίκτες είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Η ομάδα θέλει τρεξίματα, ταχύτητα και εμείς υστερούμε σε αυτό. Πρέπει να βρούμε εκεί λύσεις» κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.