Τσουκαλά: Μία από τις ευχάριστες παρουσίες της φετινής περιόδου

Η Δήμητρα Τσουκαλά είναι από τις αθλήτριες που ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις σε 100 μ. και 200 μέτρα.

Η αθλήτρια από την Κομοτηνή με συνέπεια και σταθερότητα έχει φτάσει στο σημείο να διεκδικεί την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης σε ατομικό αγώνισμα και παράλληλα να αποτελεί βασικό κομμάτι της ομάδας 4Χ100 μ. των γυναικών. Η 25χρονη έκανε τον τελευταίο της αγώνα την στα Χανιά όπου πέτυχε ατομικό ρεκόρ τόσο στα 100 μ. όσο και στα 200 μέτρα.

“Είμαι λίγο κουρασμένη καθώς μέσα σε 10 ημέρες έκανα έξι κούρσες σε 100 μ. και 200μ. και βελτίωσα δύο φορές το ρεκόρ μου στα 100 μ. και μία στα 200 μέτρα. Η χρονιά φέτος εξελίσσεται πολύ καλά. Λειτουργώ στον αυτόματα. Το πρόγραμμα μου είναι συγκεκριμένο προπόνηση, σπίτι, φαγητό ξεκούραση. Επίσης λειτουργεί πολύ καλά η προπόνηση με τον Χρήστο Τσιπουρίδη, με τον οποίο γυμνάζομαι πλέον επτά χρόνια με καταλαβαίνει και με ξέρει. Οι φετινές εμφανίσεις είναι αποτέλεσμα καλής συνεργασίας με τον προπονητή μου. Πέρα από αυτό όμως, προσπαθώ πολύ και μόνη μου. Κοιτάω τις αδυναμίες μου, προσπαθώ να δουλεύω πράγματα στα οποία υστερώ και φροντίζω τον εαυτό μου”, είπε η Τσουκαλά που αν καταφέρει να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ατομικό αγώνισμα θα είναι η πρώτη φορά που το πετυχαίνει σε οποιαδήποτε κατηγορία.

“Έχω αγωνιστεί σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα σε ατομικό, έχω πάρει μέρος σε σκυτάλη σε Ευρωπαϊκό Κ23 και Α/Γ όμως αν τρέξει στη Ρώμη ατομικό θα είναι η πρώτη μου φορά. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά μέχρι τώρα και θεωρώ πως θα καταφέρω να είμαι στη Ρώμη στα 100 μέτρα. Στην αρχή της χρονιάς είχα στόχο τα 100 τελικά προχωρούν πολύ καλά και τα 200 μέτρα. Ωστόσο όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα και γι΄αυτό είπαμε να προχωρήσουμε για το Ευρωπαϊκό με στόχο τα 100 μ., αγώνισμα στο οποίο θα τρέξω και στο Βαλκανικό”.

Η Τσουκαλά έτρεξε φέτος τα 100 μ. σε 11.36 και τα 200 μ. σε 23.29 και έγινε η όγδοη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.