Φιλαδέλφεια μέσω…Ελληνικού!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να προσφέρει κίνητρο στον κόσμο να αγοράσει διαρκείας για το Ελληνικό, προσφέροντάς του δυνατότητα να επιλέξει θέση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να προσφέρει κίνητρο στον κόσμο να αγοράσει διαρκείας για το Ελληνικό, προσφέροντάς του δυνατότητα να επιλέξει θέση στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ!

Η ενεργή συμμετοχή των φιλάθλων μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας στην προσπάθεια αναγέννησης που επιχειρεί η Ένωση. Έτσι λοιπόν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να προσελκύσει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται στο γήπεδο του Ελληνικού, ώστε να δημιουργηθεί μία «καυτή» έδρα, ακόμα και αν η ομάδα δεν θα αγωνίζεται στα σαλόνια.

Έτσι ο «Τίγρης» προσανατολίζεται στο να προσφέρει ένα πολύ καλό κίνητρο στον κόσμο για να προβεί στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Συγκεκριμένα, όσοι αγοράσουν διαρκείας για τις επόμενες δύο σεζόν στο γήπεδο του Ελληνικού, θα έχουν προτεραιότητα αλλλά και τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση τους στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μια και άπαντες στην Ένωση θεωρούν ότι η ομάδα θα μπει στο καινούριο της «σπίτι» -στην …παλιά της γειτονιά όμως – την περίοδο 2015-16.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.